Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Theorie snel halen Almere

Wil je jouw theorie snel halen in Almere? Wij schrijven je in voor onze theorielessen, leren je de theorie en zorgen ervoor dat je daarna snel examen kunt doen bij het CBR. Je bent snel aan de beurt, omdat we de examens alvast inkopen en daarna meteen kunnen inplannen.

De nieuwe kennis zit nog goed in je hoofd, omdat je dan net onze cursus achter de rug hebt. Dit geeft je de grootste kans om te slagen, als je de theorie snel wilt halen. En is er spoed bij, bijvoorbeeld omdat je door moet met de praktijklessen of al met het praktijkexamen? Geef het ons aan, dan doen we extra ons best voor je.

 

Voor de auto, bromfiets en motor

Je wilt jouw theorie snel halen in Almere? Dat kan! We hebben theorielessen voor de auto, voor de bromfiets of scooter en ook voor de motor.

Tijdens de theorielessen leggen we je helder uit wat je moet weten. We hebben tijd voor jouw vragen en oefenen de CBR-examenvragen zoals je die kunt verwachten. Op die manier komt alles aan bod dat belangrijk is. We leren jou wat je moet weten, zodat je het examen in één keer kunt halen.  

 

Uitstekende ervaringen

Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor het theorie-examen bij het CBR. De meesten doen dat zelfs in één keer. Vandaar dat we regelmatig heel enthousiaste reacties krijgen, waarvan we graag een paar ervaringen met je delen:

Op een leuke, grappige manier geleerd waardoor het niet saai was en het goed in je hoofd blijft hangen. In 1 keer geslaagd!!! ***** Shirley

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie! De curcus heeft mij erg goed geholpen. Alles wat er in de curcus werd verteld, kwam terug in de theorie examen. ***** Nova

Uiteraard hopen we ook jou zo’n ervaring te kunnen bieden. En lukt het de eerste keer toch niet om te slagen voor je theorie? Dan is er nog niets aan de hand. Je mag onze theorielessen gewoon gratis nog een keer komen volgen. Je betaalt alleen opnieuw voor het theorie-examen bij het CBR. Het is de goedkoopste manier om het nog eens te proberen, zodat je de tweede keer wel zal slagen.

 

Theorie snel halen Almere

Benieuwd hoe anderen hun theorie snel halen in Almere? Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen.  Op die manier leren we je alles wat je moet weten. Bovendien reserveren we de examens bij het CBR alvast, om je daarvoor snel in te kunnen plannen als je de cursus hebt afgerond. Je bent lekker snel aan de beurt, zodat je jouw theorie kunt halen en daarna door kunt met het praktijkgedeelte van de rijopleiding. 

Heb je vragen over hoe je jouw theorie snel kunt halen in Almere? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!