Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Lijkt het CBR auto theorie examen je moeilijk? Je moet vragen beantwoorden in drie verschillende onderdelen. Wij leren je de theorie van alle drie de onderdelen. Bovendien oefenen we met de vragen zoals het CBR je die zal stellen. Tijdens de theoriecursus leer je alles wat je onder de knie moet hebben. Zo slaagt maar liefst 99% van onze kandidaten. En de meesten zelfs meteen de eerste keer.

Het CBR auto theorie examen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Verkeersregels
  • Verkeersinzicht
  • Gevaarherkenning 

Met de antwoorden op de vragen tijdens het CBR-examen laat je zien dat je de theorie goed kent. Je bewijst dat je de verkeersregels kent en dat je voldoende inzicht hebt om goed mee te komen in het verkeer. Daarnaast herken je gevaren, om daar op de juiste manier mee om te gaan. 

 

Ervaringen van andere kandidaten

We kunnen je natuurlijk zelf vertellen waarom onze cursus de beste voorbereiding is op de CBR auto theorie examen. Wat ons betreft is het veel beter om onze kandidaten aan het woord te laten:

Ik ben gisteren geslaagd voor mijn theorie examen met name dankzij suleyman zijn goede cursus, wat was het top alles word goed uitgelegd en komt ook terug in de examen. - Widad, *****

Echt een super goede cursus gehad ! Alles werd duidelijk uitgelegd en kwam tijdens mijn examen niks tegen wat niet behandeld was. 2 dagen paar uurtjes opletten en nog wat oefenen en je bent zo goed als gegarandeerd geslaagd! - Jesse, *****

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie! De curcus heeft mij erg goed geholpen. Alles wat er in de curcus werd verteld, kwam terug in de theorie examen. - Nova, *****

 

Jouw auto theorie in 2 dagen

Je volgt de theoriecursus voor het CBR auto theorie examen in 2 dagen. Op die manier kunnen we goed de tijd nemen. We nemen eerst de theorie met je door. Daarna oefenen we met de examenvragen zoals het CBR die zal stellen. Bovendien heb jij alle tijd en ruimte om je vragen te stellen.

Dus heb je moeite met een bepaald onderdeel? Of wil je gewoon zeker weten dat je dat goed onder de knie hebt? Geen zorgen, daarvoor kunnen we tijdens de 2 dagen genoeg tijd nemen. We oefenen graag een keer extra, zodat jij zeker weet dat je de beste kans hebt om te slagen. 

 

CBR auto theorie examen

Ga je voor het CBR auto theorie examen? Met onze theoriecursus zorg je voor de beste voorbereiding. We leren je alles dat je moet weten. En oefenen met de CBR-vragen zoals je die kunt verwachten. Het voorkomt verrassingen. En wij zorgen ervoor dat je in maar 2 dagen klaar bent voor het theorie-examen. Je kunt daarna snel door met het praktijkgedeelte van de rijopleiding. 

Heb je vragen over het CBR auto theorie examen? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!