Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Je wilt de auto theorie zo snel mogelijk halen: hoe pak je dat aan? Volg onze theoriecursus, door ervaren leraren. We leren je alle belangrijke theorie voor het CBR-examen. Bovendien kun je zelf vragen stellen over de onderdelen die je moeilijk vindt.

We bieden je de begeleiding die je niet hebt bij een online theoriecursus. In plaats daarvan kun je bij ons je vragen stellen. En oefenen we samen met de CBR-examens. Je oefent met de vragen zoals ook het CBR je die tijdens het theorie-examen zal stellen.

Dus zoek je de beste manier om je voor te bereiden op de auto theorie? Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor het examen bij het CBR. De meesten doen dat bovendien in 1x, zodat ook jij daar een grote kans op maat. 

 

Alles wat je moet weten

We leren je alles wat je moet weten, over de drie onderdelen van de auto theorie:

  • Verkeersregels
  • Verkeersinzicht
  • Gevaarherkenning

Dat zijn de onderdelen waar je vragen over krijgt. We staan er uitgebreid bij stil tijdens de cursus auto theorie. De cursus geven we verdeeld over 2 dagen. Op die manier hebben we de tijd om alles goed te behandelen.

Tussendoor kun je jouw vragen stellen. Dus vind je een onderdeel nog niet helemaal duidelijk? Of ben je de vorige keer gezakt en wil je het nu beter doen? Wij bereiden je zo goed mogelijk voor op de auto theorie.

Tip: heb je onze cursus al een keer gevolgd en ben je toch gezakt? Je mag de theoriecursus gewoon opnieuw volgen, helemaal gratis. Je hoeft alleen het CBR-examen opnieuw te reserveren. 

 

Les van ervaren docenten

Je krijgt les van ervaren docenten. Zij kennen de auto theorie en weten wat het CBR je daarover zal vragen. Dat betekent dat we je de theorie zullen leren, net als handige ezelsbruggetjes.

Je kunt alvast oefenen met de vragen zoals het CBR je die zal stellen. Het helpt je om de theorie beter onder de knie te krijgen. En om meer vertrouwen te krijgen dat het goed zal komen. Je bent minder zenuwachtig bij het CBR, zodat je een betere kans hebt om het meteen in één keer te halen.

Auto theorie: in 1x slagen

Wil je de auto theorie halen en daar het liefst in 1x voor slagen? Na onze cursus tijdens 2 dagen weet je alles wat het CBR aan je kan vragen. Bovendien kun je al jouw vragen stellen en oefen je meerdere keren met de proefexamens. Je bent zo goed mogelijk voorbereid. Wij zorgen ervoor dat je snel de theorie voor de auto kunt halen. Daarna kun je door met de rest van de rijopleiding, om snel jouw rijbewijs te halen. 

Heb je vragen over de auto theorie? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!