Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

De scooter theorie kun je in een dag leren. Dat betekent dat je in 1 dag alles leert wat belangrijk is om het CBR-examen in 1x te halen. Het is een snelle theoriecursus, waarin onze leraren voor je klaarstaan.

Dus heb je moeite met één van de onderdelen? Heb je specifieke vragen? Of wil je daar gewoon zo goed mogelijk mee oefenen. Wij leren je alles wat er belangrijk is om je theorie voor de scooter gewoon in een dag te halen. Je hoeft geen lange theoriecursus te volgen. In plaats daarvan gaan we heel gericht te werk. En doe jij een paar dagen later examen, zodat je door kunt met het praktijkgedeelte van je rijopleiding. 

 

Alle inhoud op een rij

Tijdens de scooter theorie in een dag leren we je alle theorie die belangrijk is. We behandelen de theorie, de verschillende verkeerssituaties en bijvoorbeeld de verkeersborden die je moet kennen tijdens het examen.

Het CBR stelt je in totaal 50 vragen. Je moet er minimaal 44 goed beantwoorden om te slagen. Het gaat om vragen waarop je ja/nee kunt antwoorden, om meerkeuzevragen en om vragen waarbij je een getal moet invullen. We oefenen met al die soorten vragen, zodat je precies weet wat je van het CBR kunt verwachten.

 

Ervaren leraren voor de cursus

Als je de scooter theorie in een dag komt leren krijg je les van ervaren leraren. Ze hebben jarenlange ervaring met de theorie voor de scooter. Dat betekent dat we precies weten wat het CBR van je zal vragen. En wat je moet weten om het examen meteen de eerste keer te halen.

Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt uiteindelijk voor het theorie-examen. De meesten krijgen dat zelfs in 1x voor elkaar. Dat betekent dat je na een dag cursus vervolgens snel examen kunt doen. De kans om te slagen is nergens groter, om zeker te weten dat je snel door kunt met het praktijkgedeelte. 

 

Scooter theorie in een dag

Wil je de scooter theorie in een dag halen? Wij leren je alles wat je moet weten. We staan open voor al jouw vragen en we oefenen natuurlijk met de CBR-examenvragen. Op die manier laten we je zien wat je kunt verwachten van het CBR-examen voor de scootertheorie. Het zorgt voor meer vertrouwen en een gevoel van rust. Je hebt een grotere kans om (in 1x) te slagen. Met onze scooter theorie in een dag bespaar je kostbare tijd, en weet je zeker dat je goed bent voorbereid.

Heb je vragen over de scooter theorie in een dag? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!