Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Theorie cursus Almere

Zoek je de beste theorie cursus in Almere? Wij leren je de theorie, nemen ruim de tijd voor je vragen en oefenen met de examenvragen die het CBR stelt. Tijdens de oefeningen krijg je de vragen op dezelfde manier als tijdens het examen, zodat je daar alvast goed aan kunt wennen.

Bovendien volg je 2 dagen cursus, waarin we je alles leren dat je moet weten. Op de 3e dag doe je meteen examen bij het CBR. Zo zit de kennis nog goed in je hoofd en heb je de beste kans om meteen de eerste keer te slagen. Niet voor niets slaagt 99% van onze kandidaten en zijn ze ontzettend tevreden over hun ervaring.

 

Voor de auto, bromfiets en motor

De theorie cursus in Almere kun je volgen voor https://www.theoriecentrumamersfoort.nl/theorielessen de bromfiets of scooter en voor de motor. Dus ben je bezig met jouw rij-opleiding of ga je daar binnenkort mee beginnen? Dit is een goed moment om je in te schrijven en alvast te starten.

Wij zorgen ervoor dat je snel aan de beurt bent, zowel voor de theorie cursus als daarna het examen dat je bij het CBR zal maken. De opleiding gaat sneller dan je denkt, dus het is verstandig om je nu alvast in te schrijven en straks niet te laat te zijn of veel stress te ervaren.  

 

De beste ervaringen

En ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met onze theorie cursus in Almere? We vragen ze naar hun beoordelingen, omdat we het daar natuurlijk allemaal voor doen. Gelukkig slagen de meesten in 1x en willen ze die ervaring dus heel graag met je delen:

Echt een super goede cursus gehad ! Alles werd duidelijk uitgelegd en kwam tijdens mijn examen niks tegen wat niet behandeld was. 2 dagen paar uurtjes opletten en nog wat oefenen en je bent zo goed als gegarandeerd geslaagd ! ***** Jesse

Geslaagd met maar 1 foutje voor mijn brommer theorie dankzij de top cursus en extra uitleg van Suleyman. Echte aanrader als je op zoek bent naar theorielessen ***** Bram

En zou je de eerste keer niet meteen slagen? Niets aan de hand, je mag onze theoriecursus gewoon gratis opnieuw komen volgen. Je betaalt alleen het CBR-examen opnieuw, zodat je het op de goedkoopste manier gewoon nog een keer kunt proberen. 

 

Theorie cursus Almere

Met onze theorie cursus in Almere zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op alles dat je bij het CBR kunt verwachten. Zo weet je zeker dat je de grootste kans hebt om te slagen, ook als je het normaal heel lastig vindt om toetsen en examens te maken.

Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de theorie cursus in Almere? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!