Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Auto theorie Leusden

Jouw auto theorie halen in Leusden? Tijdens onze 2-daagse theoriecursus leggen we je alles uit dat je moet weten. Bovendien heb je alle tijd om jouw vragen te stellen en oefenen we met de CBR-examens zoals je die kunt verwachten.

Wil je zeker weten dat je er alles aan gedaan hebt en dat het niet aan jouw inzet zal liggen? We leggen je de theorie voor de auto uit, net zolang tot jij goed door hebt waar het om gaat. Pas als je alle kennis hebt maak je het CBR-examen, zodat je daar net als 99% van onze kandidaten voor zal slagen!

 

2-daagse cursus: goed voorbereid

Tijdens onze 2-daagse cursus komt alles aan bod dat je moet weten voor de auto theorie in Leusden. We behandelen de 3 belangrijke onderdelen:

  • Gevaarherkenning
    Tijdens het CBR-examen voor de auto theorie krijg je 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt steeds 8 seconden de tijd om in te schatten of je moet remmen, je gas los moet laten of dat je niets hoeft te doen. Met 13 van de 25 goede antwoorden slaag je voor dit onderdeel.
  • Kennis
    Daarnaast krijg je 12 vragen over de verkeersregels en andere belangrijke kennis van de theorie. Je moet er minimaal 10 goed hebben om te slagen.
  • Inzicht
    Ten slotte krijg je tijdens het theorie-examen voor de auto vragen over inzicht in het verkeer. Het is belangrijk dat je 25 van de 28 vragen goed beantwoordt, zodat je kunt slagen voor de theorie. 

 

Oefenen met CBR-vragen

Tijdens de lessen voor de auto theorie in Leusden oefenen we natuurlijk met de vragen zoals je die ook bij het CBR kunt verwachten. Op die manier wen je alvast aan de manier waarop de vragen gesteld worden. Daarnaast helpt het je om duidelijk te maken welke onderdelen je onder de knie hebt en waar je nog wat aandacht aan moet besteden.

We gaan er samen met je mee aan de slag, om ervoor te zorgen dat je ook die vragen bij het CBR goed zal beantwoorden. Zo maak je de grootste kans om jouw auto theorie te halen, net als 99% van onze kandidaten die daarin slaagt.

 

Auto theorie Leusden

Ga je voor de auto theorie in Leusden en lukt het ondanks de uitstekende voorbereiding en lessen toch niet om meteen te slagen? Geen probleem, je mag de theoriecursus bij ons gewoon opnieuw komen volgen. Je betaalt alleen de kosten voor het theorie-examen, zodat je het voordelig nog een keer kunt proberen.

Ben je enthousiast of wil je zo snel mogelijk de theorie in Leusden voor de auto halen? Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de auto theorie Leusden? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!