Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Waarom zou je online de scooter theorie oefenen? Het is een snelle en toegankelijke manier, die bovendien niet duur is. Houd er wel rekening mee dat je het helemaal zelf moet doen. Er is geen leraar beschikbaar die je uitleg geeft. En je kunt zelf geen vragen stellen als je iets niet helemaal begrijpt.

Daarom bieden we je graag een alternatief voor de online scooter theorie. In plaats daarvan zorgen we voor een complete cursus. Die volg je gewoon in 1 dag, waardoor dat bovendien niet lang hoeft te duren. We beginnen al vroeg, zodat we genoeg tijd hebben om alles met je door te nemen. Je kunt zelf jouw vragen stellen. En uiteindelijk oefenen we met de CBR-examenvragen zoals je die kunt verwachten. 

 

Gezakt? Probeer het gratis nog eens

Anders dan wanneer je de online scooter theorie zou oefenen garanderen wij je dat je uiteindelijk zal slagen. Dat lukt maar liefst 99% van onze kandidaten. De meesten doen dat meteen in 1x. Dus haal je het de eerste keer helaas niet? Dan mag je de theoriecursus gewoon gratis opnieuw komen volgen. Je hoeft dan alleen het CBR-examen te reserveren, om te voorkomen dat je hoge kosten maakt.

Wij zorgen er met onze theoriecursus voor dat je niet online de scooter theorie hoeft te oefenen. In plaats daarvan volg je een echte cursus. Dat is de beste manier om je voor te bereiden. Stel je vragen en zorg ervoor dat je goed bent voorbereid. 

 

Leraren met jarenlange ervaring

Onze leraren hebben jarenlange ervaring. En je mag ze alles vragen, tijdens de theoriecursus die je volgt. Dus snap je een bepaald onderdeel niet helemaal? Of ben je de vorige keer gezakt? Vraag ze wat je wilt weten, dan leggen ze het je uit.

Op die manier bieden we je meer dan alleen online scooter theorie. Natuurlijk krijg je de kans om te oefenen met alle stof die belangrijk is. Daarnaast geven we antwoord op jouw vragen. En leren we je handige ezelsbruggetjes die je kunt gebruiken tijdens het examen bij het CBR. 

 

Online scooter theorie

Wil je niet online de scooter theorie oefenen, omdat dit de vorige keer niet goed is gegaan? Of heb je het idee dat je met wat meer begeleiding een betere kans maakt? Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt. De meesten doen dat meteen in één keer. Je bespaart op die manier kostbare tijd, zodat je snel door kunt met het praktijkgedeelte van de rijopleiding. En heb je specifieke vragen? We staan voor je klaar, met ervaren leraren die weten wat jij moet begrijpen. Zodat je de beste kans hebt om in 1x te slagen voor het theorie-examen bij het CBR. 

Heb je vragen over de online scooter theorie? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!