Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

De bromfiets theorie zo goed mogelijk oefenen? Dat kun je online doen, maar wie stel je dan de vragen als je meer informatie wilt? Tijdens onze theoriecursus kun je onze ervaren leraren alle vragen stellen die je hebt.

Wij weten wat het CBR aan je zal vragen. En wat je dus moet weten, om de theorie voor je bromfiets snel te halen. Dat lukt de meesten zelfs in 1x. Uiteindelijk slaagt 99% van onze kandidaten. Je zorgt voor de beste voorbereiding. En ben je na onze cursus helaas toch gezakt? Je mag de theoriecursus voor de bromfiets gewoon gratis opnieuw komen volgen. Zo maak je de volgende keer nog meer kans om toch te slagen. 

 

Wij kennen het CBR-examen

De bromfiets theorie leer je om het CBR-examen te halen. Je krijgt 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed moet beantwoorden. Dat is waar we je goed op voorbereiden. We leren je de theorie en we oefenen met de vragen zoals het CBR je die zal stellen.

Bovendien leren we je handige ezelsbruggetjes. Op die manier kom je er zelf achter hoe je het examen kunt halen. De vragen komen niet meer als een verrassing. Je kunt met meer vertrouwen naar het CBR, zodat je een betere kans hebt om te slagen.

En heb je vragen over een van de onderdelen van de theorie? Of merk je tijdens het oefenen dat je bepaalde vragen steeds verkeerd beantwoordt? Wij nemen de tijd voor je, om je uit te leggen hoe je die theorie ook goed onder de knie krijgt. 

 

Theoriecursus in 1 dag

Je volgt onze theoriecursus gewoon in één dag. Dat betekent dat je de bromfiets theorie snel onder de knie krijgt. We beginnen vroeg op de dag. Zo hebben we voldoende tijd om de theorie met je door te nemen. En om de vragen te oefenen zoals je die van het CBR kunt verwachten.

Bovendien kun je de vragen stellen die je zelf hebt. Onze ervaren leraren leggen je uit wat er belangrijk is. En zorgen ervoor dat je een keer extra kunt oefenen. Je weet dan zeker dat het goed zal komen tijdens het CBR-examen, op basis van de bromfiets theorie die we je leren. 

 

Bromfiets theorie: in 1x slagen

Wil je jouw bromfiets theorie halen en zoek je naar de hoogste kans om in 1x te slagen? Maar liefst 99% van onze kandidaten haalt de theorie. De meesten doen dat in één keer, dus daar heb ook jij een grote kans op. En lukt dat helaas toch niet? Dan mag je de theoriecursus gewoon nog een keer gratis volgen. Zo zorgen we ervoor dat je de theorie voor de bromfiets goed onder de knie krijgt. 

Heb je vragen over de bromfiets theorie? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!