Let op! Wegens corona zijn er beperkt aantal examens, reserveer je examen zelf op www.cbr.nl i.v.m. examencapaciteit.
Heb je geen DigiD, vraag deze dan ook direct aan via www.digid.nl

Bromfiets theorie examen

Om praktijklessen te mogen volgen en om praktijkexamen te mogen doen, moet men eerst in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Niet goed voorbereid naar het theorie-examen gaan kan dus veel geld en tijd kosten. Het volgen van een theoriecursus kan bij ons.

Theorielessen in Amersfoort

Theoriecentrum Amersfoort bied je een cursus aan waarbij we gebruik maken van zeer moderne apparatuur en de meest up-to-date kennis van de huidige normen voor het behalen van je theorie-examen.

Door middel van zowel mondelinge uitleg als voorbeelden via computerbeelden worden antwoorden gevraagd zoals op het cbr theorie-examen. Zo ben je optimaal voorbereid!

Bij deze cursus volg je zes uur theorieles en heb je over paar dagen theorie-examen bij het CBR.

Indien gewenst vragen wij je theorie-examen aan bij CBR. Let er wel op dat een CBR theorie-examen aangevraagd wordt zolang de voorraad strekt. Mocht er op de gekozen cursusdag geen examen mogelijk zijn, plannen wij samen een nieuw examen in.

Theorie-examen doen

Het theorie -examen

Het theorie-examen bromfiets/brommobiel bestaat uit vijftig vragen: ja/nee-vragen, meerkeuzevragen en vragen waar u zelf een getal in moet vullen. U moet minimaal 44 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Geslaagd en dan..

Als u slaagt voor het theorie-examen bromfiets, dan krijgt u van CBR een mail met de uitslag van het examen, een positief uitslag wordt digitaal verwerkt en is is anderhalf jaar geldig.

Gezakt en dan..

We hebben hele goede slagingsresultaten, maar mocht je onverhoopt zakken. Theoriecentrum Amersfoort geeft garantie op de cursus en mag je als je aan de voorwaarden voldoet de her-cursus gratis volgen. Je betaalt dan alleen het examenbedrag en administratiekosten van totaal € 50.

Bromfiets theorie cursussen

Bromfiets theorie 12 juli

Examen 16 of 17 Juli Leusden

Geen plekken beschikbaar

Aanmelden

Bromfiets theorie 02 augustus

Reserveer je je eigen examen en je krijgt 10 EURO KORTING(www.cbr.nl)

8 plekken beschikbaar

Aanmelden

Bromfiets theorie 20 augustus

Examen 21 Augustus 2020

10+ plekken beschikbaar

Aanmelden

Bromfiets theorie 19 september

Examen week 39

10+ plekken beschikbaar

Aanmelden