Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Theorie cursus Amersfoort

Theoriecursus in Amersfoort volgen? Met onze cursussen voor de auto, voor de bromfiets en scooter en de motor bereiden we je goed voor op het CBR-examen. Dus wil je binnenkort examen doen of ben je de vorige keer gezakt en wil je het nu beter aanpakken? Wij garanderen je dat je zal slagen. Dus lukt dat de eerste keer helaas niet? Dan mag je onze theorielessen gewoon gratis nog een keer komen volgen.

 

Hoogste beoordeling

Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor de theorie-examens in Amersfoort. Bovendien doen de meesten dan in één keer. Het zorgt voor de hoogste beoordelingen, waar we natuurlijk trots op zijn:

Op een leuke, grappige manier geleerd waardoor het niet saai was en het goed in je hoofd blijft hangen. In 1 keer geslaagd!!! ***** Shirley 

Geslaagd voor mijn scooter en auto theorie-examen. Hele goede uitleg en veel ezelsbruggetjes waardoor je het goed kan onthouden. Alles behandeld wat ook in het examen voor kwam! ***** Mara

De cursus is zeker een aanrader! Hele goede en duidelijke uitleg waardoor ik mijn examen in een keer gehaald heb. Er kwam niks in het examen dat niet behandeld was. Ook fijn dat ik een samenvatting heb ontvangen om nog eens goed door te nemen en een app om extra te oefenen met voorrangsregels. ***** Nina

Het zijn die beoordelingen waar we het uiteindelijk allemaal voor doen met onze theorielessen. We organiseren de theorie cursus in Amersfoort om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen dat je bij het CBR zal doen. Daarvoor leggen we je de theorie uit, beantwoorden we jouw vragen en oefenen we met alles dat het CBR je tijdens het examen voor zal schotelen. 

 

Theorielessen en oefenvragen van het CBR

Tijdens de theorielessen behandelen we natuurlijk de theorie. We gaan in op alle onderwerpen, leggen ze in duidelijke taal uit en beantwoorden jouw vragen die je daarover nog hebt. Daarna gaan we aan de slag met de vragen zoals het CBR die tijdens het examen zal stellen. Je kunt er alvast een keer aan wennen. En je kunt op die manier eenvoudig controleren of je de theorie onder de knie hebt. Dus blijkt dat je bepaalde onderdelen nog lastig vindt? We oefenen er extra mee, zodat je zeker weet dat je het examen bij het CBR vol vertrouwen kunt gaan maken. 

 

Theorie cursus Amersfoort

Wil je een theorie cursus in Amersfoort volgen? Kies voor onze theorielessen met de hoogste beoordeling. Wij helpen je jouw theorie voor de auto, bromfiets en scooter of de motor te halen. Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de theorie cursus Amersfoort? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!