Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Snelcursus theorie auto Amersfoort

Zoek je een snelcursus theorie voor de auto in Amersfoort? Je bent bij ons snel aan de beurt, waarna je in maar 2 dagen alle theorie leert. Bovendien oefen je met de vragen zoals het CBR je die zal stellen tijdens het examen. Het is de snelste manier om je voor te bereiden, met de grootste kans op succes.

Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt en de meesten doen dat meteen de eerste keer. En lukt dat je helaas niet? Je mag onze snelcursus gewoon opnieuw volgen, waarna je het nog een keer kunt proberen bij het CBR. 

In 2 dagen alle theorie

Onze snelcursus theorie voor de auto in Amersfoort volg je in 2 dagen. We nemen uitgebreid de tijd om alle belangrijke theorie met je door te nemen, jou de ruimte te bieden voor vragen en daarna te oefenen met de CBR-examenvragen die je kunt verwachten:

  • Theorie voor de auto
    Hoe zit het met de verkeersregels, de verkeersborden en het inzicht dat je nodig hebt? We behandelen gevaarherkenning en alle andere onderdelen, zonder iets over te slaan. 
  • Ruimte voor jouw vragen
    Heb je tussendoor vragen of kom je er niet helemaal uit met een van de onderdelen van de theorie? Geen probleem, wij staan voor je klaar om je antwoord te geven op alles dat je wilt weten. 
  • CBR-examenvragen oefenen
    Daarna oefenen we met de CBR-vragen zoals je die kunt verwachten tijdens het examen. We stellen ze in dezelfde vorm, zodat je ook daar alvast een keer aan kunt wennen. 

Binnenkort aan de beurt: online inschrijven

Zoek je een snelcursus waarvoor je bovendien snel aan de beurt bent? Je kunt je gewoon online inschrijven, op een moment dat het jou goed uitkomt. Daarna kun je natuurlijk ook snel examen doen bij het CBR, omdat we dit meteen voor je kunnen reserveren. Zo weet je zeker dat je snel aan de beurt bent, als je niet kunt wachten om door te gaan met de rest van de rijopleiding om het rijbewijs voor de auto te halen.

 

Snelcursus theorie auto Amersfoort

Zoek je een snelcursus theorie voor de auto in Amersfoort? Wij zorgen er in 2 dagen voor dat je alle belangrijke theorie goed onder de knie krijgt. Bovendien ben je daarna snel aan de beurt voor het examen bij het CBR, zodat je daar in één beweging mee door kunt gaan. Het is de beste manier om je voor te bereiden, examen te doen en daarna de praktijklessen te volgen om het rijbewijs te halen.

Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de snelcursus theorie auto Amersfoort? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!