Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

De scooter theorie leer je het best tijdens onze theoriecursus. We leren je alles wat je moet weten tijdens het CBR-examen. Je hebt de grootste kans om te slagen. Dat lukt uiteindelijk 99%, waarvan de meesten zelfs in 1x.

Dus heb je het theorie-examen voor de scooter eerder geprobeerd bij het CBR? Of wil je het meteen goed aanpakken? Met onze cursus voor de scooter theorie ligt het in ieder geval niet aan de voorbereiding. Je zorgt voor de beste opleiding, ook al duurt die maar 1 dag. We leren je alles wat je moet weten en oefenen natuurlijk met de belangrijke vragen van het CBR.

 

Dit zeggen onze kandidaten

We kunnen je natuurlijk zelf vertellen hoe we de cursus voor de scooter theorie geven. Nog liever laten we gewoon onze kandidaten aan het woord (https://www.theoriecentrumamersfoort.nl/ervaringen):

Na het volgen van een theoriecursus bij theoriecentrum Amersfoort ben ik in één keer geslaagd! Suleyman geeft erg fijn les en behandeld alle mogelijke examenvragen + handige tips! - Evalyn, *****

Geslaagd voor mijn scooter en auto theorie-examen. Hele goede uitleg en veel ezelsbruggetjes waardoor je het goed kan onthouden. - Mara, *****

De cursus is zeker een aanrader! Hele goede en duidelijke uitleg waardoor ik mijn examen in een keer gehaald heb. Er kwam niks in het examen dat niet behandeld was. - Nina, *****

Zoals je ziet leggen we je alles uit dat je moet weten voor de scooter theorie. Wij bereiden je voor op het theorie-examen bij het CBR. 

 

Cursus van 1 dag: alle theorie

De scooter theorie leer je bij ons bovendien in 1 dag. We beginnen vroeg, zodat we genoeg tijd hebben om alle theorie met je door te nemen. Uiteraard staan we open voor jouw vragen. We nemen de tijd om die te beantwoorden, tot je het zelf goed onder de knie hebt.

Vervolgens oefenen we met de examenvragen zoals het CBR die zal stellen. Dat doen we op precies dezelfde manier als tijdens het scooterexamen. Je kunt alvast wennen aan de manier waarop het CBR vraagt naar de scooter theorie. Dat voorkomt verrassingen. Je bent goed voorbereid, voor een zo hoog mogelijke kans om te slagen.

 

Scooter theorie: in 1x slagen

Ga je binnenkort voor je scooter theorie en wil je graag in 1x slagen? Wij maken de kans daarop zo groot mogelijk. Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt. De meesten doen dat meteen de eerste keer. En lukt het niet om in 1x de theorie voor de scooter te halen? Je mag onze cursus gewoon gratis opnieuw komen volgen. Dat is de garantie die we aanbieden. Je hoeft dan alleen het CBR-examen opnieuw te reserveren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen de kans heeft om goedkoop de scooter theorie te halen. 

Heb je vragen over de scooter theorie? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!