• Theorie examen Baarn

  Slaagkans van 99%

  Voor maar €97 excl. €33 examenkosten

  Goedkoopste in Amersfoort en omgeving!


Theorie examen in Baarn behaalt u eenvoudig

Moeite met het behalen van uw theorie examen in Baarn? Vindt u het lastig om uit een boek te leren? Heeft u tijdens het leren concentratieproblemen of heeft u simpelweg geen tijd om te leren? Zonde, want daardoor duurt het alsmaar langer voor u uw rijbewijs behaalt.

Theoriecentrum Amersfoort helpt u met het behalen van uw theorie examen in Baarn. Zowel voor auto’s, motoren en bromfietsen theorie examen kunt u bij ons terecht. Wij garanderen dat u in één keer slaagt voor uw theorie-examen. Maak een afspraak door ons te bellen via 06-48078344!

Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het geven van theorie lessen

Theoriecentrum Amersfoort staat voor u klaar

Theoriecentrum Amersfoort is opgericht om leerlingen te begeleiden voor hun theorie examen in Baarn. Wij willen dat leerlingen op een snelle en succesvolle manier hun theorie-examen behalen. Geen vertragingen en onnodige kosten meer. U haalt met gemak uw theorie examen met een beetje hulp van Theoriecentrum Amersfoort.

Waarom kiezen voor Theoriecentrum Amersfoort:

 • Onze leraren hebben jarenlange ervaring
 • De leraren waren ook werkzaam als rijinstructeurs, dus weten zij precies welke verkeersregels belangrijk zijn en hoe ze die uit moeten leggen
 • Wij bieden spoedcursussen aan
 • Onze slagingspercentage is 80%
 • Twee dagen les in theorie in plaats van één dag
 • Wij geven ook eendaagse cursussen
 • Privélessen
 • Turkse lessen
 • Goedkoper dan onze concurrenten

CBR theorie examen

Tijdens uw theorie examen wordt u volledig voorbereid op het officiële CBR theorie examen. Ons lesmateriaal is precies hetzelfde als het CBR-examen. Mocht u helaas toch zakken voor uw theorie examen in Baarn. Dan geeft Theoriecentrum Amersfoort u eenmalig garantie op de cursus. U volgt de lessen dan kosteloos opnieuw.

Auto theorie in Baarn

De cursus auto theorie in Baarn duurt twee dagen. Onze leraren gebruiken zeer moderne apparatuur en de meest up-to-date kennis. U krijgt zowel mondelinge uitleg als voorbeelden via computerbeelden. De vragen worden gevraagd zoals op het CBR theorie-examen.

Gezakt? Wij geven u een eenmalige garantie

Theorie examen auto

U volgt twee lessen in een week. Op de lesdagen krijgt u vijf uur les. Na de tweede dag heeft u aansluitend uw theorie examen auto. Of op dag drie het theorie-examen bij het CBR.

Motor theorie Baarn

U kunt ook uw motor theorie voor Baarn halen bij Theoriecentrum Amersfoort. Dat kan al binnen één dag. In vijf uur tijd leert u alle stof. Daarna doet u direct motortheorie-examen.

Theorie examen in Baarn voor auto, motor en bromfiets

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer: 06-48078344.