Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Theorie Almere

Jouw theorie in Almere halen? Als je bezig bent met de rijopleiding voor de auto, scooter of motor is het belangrijk om op tijd het theorie-examen te halen. Alleen met de theorie op zak mag je door met de praktijklessen en kun je uiteindelijk het praktijkexamen doen. Wij helpen je de theorie te halen, door je precies te leren wat je moet weten.

Tijdens de theorielessen behandelen we de volledige theorie. Dat doen we in duidelijke taal en met voldoende tijd om je eigen vragen te stellen. Dus twijfel je over een onderwerp of vind je dat moeilijk? We staan er gewoon wat langer bij stil en leggen het je nog eens uit. Daarnaast oefenen we met de CBR-examenvragen zoals je die kunt verwachten. Je hebt ze op die manier al eens gezien, zodat ze niet meer komen als een verrassing. 

 

Cursus voor de auto, scooter of motor

Wil je de theorie halen voor de auto voor de bromfiets of scooter of voor de motor? We organiseren drie verschillende cursussen, waarvoor jij je gewoon online kunt aanmelden.

Dus ben je bezig voor de theorie voor de auto, de scooter of de motor in Almere? Wij zorgen ervoor dat je alles goed onder de knie krijgt. Het helpt je om voldoende vragen goed te beantwoorden, zodat jij daarna door kunt met het praktijkdeel van je rij-opleiding.  

 

Examen na de theorielessen

De theoriecursus duurt 2 dagen. Op die manier hebben we alle tijd om alles met je door te nemen, jouw vragen te beantwoorden en te oefenen met de examens van het CBR. Het theorie-examen bij het CBR reserveren we meteen aansluitend, dus op de derde dag.

We zorgen er daarmee voor dat de kennis nog goed in je geheugen zit. Je hebt simpelweg geen tijd om iets te vergeten, waardoor je de beste kans hebt om meteen de eerste keer te slagen. Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor het examen en de meesten doen dat zelfs in 1x.

 

Theorie Almere

Dus wil je jouw theorie in Almere halen en ben je op zoek naar de beste manier om je daarop voor te bereiden? Wij zorgen ervoor dat je de theorie goed onder de knie krijgt, dat je jouw vragen kunt stellen en kunt oefenen met de examens. 

Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen.  Samen plannen we een moment in waarop je de cursus bij ons kunt komen volgen, om daarna examen te doen bij het CBR. Zo ben je snel aan de beurt en heb jij binnenkort de theorie in je bezit.

Heb je vragen over de theorie in Almere? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!