Let op! Wegens corona zijn er beperkt aantal examens, reserveer je examen zelf op www.cbr.nl i.v.m. examencapaciteit. CBR heeft de capaciteit verhoogd en gaat ook 's avonds en 's weekends examens afnemen. Deze examens is alleen te boeken met je eigen DigiD, zo kan je veel sneller examen doen en geniet je van €10 korting op je cursus. Heb je geen DigiD, vraag deze dan ook direct aan via www.digid.nl

Ervaringen van anderen

Deel ook je ervaring

na 3 cursusdagen ben ik ook in 1 keer geslaagd!!. dankzij de leerzame maar ook leuke lessen van suleyman. bij suleyman leer je handige ezelsbruggetjes , oefenexamens maken / dingen die terug komen op het examen en hij helpt je met dingen die nog moeilijk vind. in ieder geval een top cursus !!! zeker aan te raden
indra hunze
Supercursus gehad alle belangrijke onderdelen werden besproken en ook alles gekregen in de toets. Zeker een aanrader!!
Mohammed
Super goeie cursus! 2 avonden knallen maar dan lukt tie wel in 1 keer! Heel fijn
Lotte
2 cursussen gevolgd en geslaagd met erg weinig fouten!! zeker aan te raden!
Huib Engbers
In 1x geslaagd, de cursus duurt even maar ik was zonder moeite geslaagd dus ik zou hem zeker aanraden!
Paul Vos
Super fijne les gehad! En in 1 x geslaagd echt een aanrader.
Naomi van Donkelaar
'De kracht van herhaling' is echt van toepassing op deze cursus. Alles komt aan bod. Diverse manieren van uitleg. Begrijp/Snap je niet of heb je vragen? Er word aandacht aan besteed. Ook hele handige ezelsbruggetjes krijg je mee. En een beetje humor erin, dat maken de uurtje prettiger. Al met al....een TOPPER!!! Echt aan te raden.
Debbie van den Tweel
Super fijne theorie cursus! Alles word duidelijk uitgelegd en je krijgt handige ezelsbruggetjes. Bedankt:)!
Christian van t Goor
Echt een top curcus, bedankt! Geslaagd door de fijne en duidelijke uitleg, alles kwam terug in het examen!
Anna
Ook ik heb mijn theoriecursus hier gevolgd. Echt een aanrader, de voorbereiding voor het examen is helemaal compleet, van binnenkomst CBR tot wat je kan verwachten in het examen zelf. Het wordt allemaal op een leuke en interessante manier verteld. Ook als je helemaal niks hebt geleerd voor deze cursus kan je de cursus gemakkelijk bijwonen omdat daadwerkelijk alles wordt verteld. Mijn hoofd ontplofte bijna van al die informatie. De mede cursisten zijn ook vriendelijk en doen ook goed mee. Al met al een aanrader.
Amy van den Broek
Erg goede cursus. Dankzij de handige ezelsbruggentjes heb ik mijn theorie in één keer gehaald. Absoluut een aanrader!
Thomas
Na 2 intensieve cursussagen ben ik de dag daarna met 0 fouten geslaagd! ben er super trots op! Bij Suleyman is slagen gegarandeerd omdat je op een professionele manier wordt gelest. Zeker een aanrader!!
Ahoud Batili
Na 2 intensieve cursussagen ben ik de dag daarna met 0 fouten geslaagd! ben er super trots op! Bij Suleyman is slagen gegarandeerd omdat je op een professionele manier wordt gelest. Zeker een aanrader!!
Ahoud Batili
Echt een aanrader! Goede en duidelijke cursus. Alles wat er in de cursus wordt besproken, komt ook op het examen voor. In 1x geslaagd!
Jet
2daagse cursus gehad van Suleyman en in 1 x gehaald. Super goeie uitleg over dingen die je ook krijgt op het examen en geen onnodige nonsens. Goeie uitleg, leuke grappen en hele fijne mentor, Theorie centrum Afoort is zeker een aanrader !!! Suleyman super bedankt ...
Nathalie Robles de Medina
Wat een top cursus! Dit heeft mij ontzettend geholpen! Het geeft je veel meer vertrouwen en Ik ben in 1x geslaagd!
Nadya
Wauw! Ze zijn heel duidelijk en weten precies wat ze jou moeten uitleggen. Ik heb een 2 daagse cursus gehad en ben daarna gelijk voor mijn examen gegaan en ja ik ben geslaagd in 1 keer! Heel erg bedankt voor de goeie uitleg en leuke grappen tussen door ;)
Azra
Heb een tweedaagse cursus gevolgd, dag erna gelijk examen. De man is duidelijk, direct en legt heel goed uit. Je behandeld veel oefenvragen en die maken we samen. Ben geslaagd voor m'n examen door deze cursus. Zeker een aanrader!!
Niels Wolthuis
Echt een aanrader! Zonder een boek of iets aan te hebben geraakt in 1 keer geslaagd. Hele fijne lessen, alles word goed herhaalt. Suleyman heeft direct door als je ergens moeite mee hebt en besteed er dan extra aandacht voor je aan.
Dina Didouh
Ik raad deze cursus zeker aan. Suleyman is iemand die weet hoe hij zijn kennis en inzicht moet meegeven door o.a. te herhalen, ezelbruggetjes en een goede samenvatting. Zijn cursus duurt 2 x 6 uur. Laat je daardoor niet tegenhouden, want juist door de tijd die hij neemt voor zijn uitleg, geef je jezelf de ruimte om het te begrijpen. Ik ben na zijn cursus geslaagd voor het theorie-examen! Bedankt Suleyman/Theoriecentrum Amersfoort en ik wens alle mensen die hun theorie-examen nog moeten halen veel succes!
Soukaina
Door middel van deze cursus ben ik geslaagd met maar 2 fout! Echt een top cursus. Raad hem zeker aan. Ze beantwoorden eigenlijk netjes elke vraag die je mogelijk zou kunnen krijgen bij je examen. En je krijgt na de cursus een nette samenvatting om nog is door te lezen. Top cursus!
Rowan van Leeuwen
Zeer leerzame en interactieve cursus. Na 2 dagen les heb ik ik in 1x mijn examen gehaald! Ik raad dit aan iedereen aan!!
Shaquille Maarschalkerweerd
Leuke en zeer leerzame lessen. Als wat wordt uitgelegd komt voor in het examen. En natuurlijk ook ben ik in 1x geslaagd.
Ahmet
In 1 x geslaagd! Waren leerzame en duidelijke lessen. Vooral heel gezellig met paar grapjes tussendoor.
Melike Biter
Aanrader! De cursus zit heel goed in elkaar. Suleyman kan erg goed uitleggen en door ezelsbruggetjes onthoud je de regels in no time. Ik ben in 1x geslaagd
Esther
IK BEN IN EEN KEER GESLAAGD! Door deze cursus. Ik heb thuis niks meer hoeven oefenen. Alles kwam terug in het examen.
Blanca
Hele goede ervaring gehad bij theoriecentrum Amersfoort! Goede, leerzame lessen gehad en in 1 keer geslaagd! Ik vond de lessen erg leuk en duidelijk. Ben theoriecentrum heel dankbaar! Nu op naar het praktijkexamen.
Zoë
De cursus was erg leerzaam en duidelijk. Alles wat Suleyman heeft verteld kwam precies terug in het examen, hierdoor ben ik in 1 keer geslaag!
D
Goede cursus gehad en meteen geslaagd. Er wordt alles duidelijk verteld.
Serife
Vandaag geslaagd dankzij de leerzame cursus van Suleyman! Hij leert je handige ezelsbruggetjes en met simpel in je hoofd stampen slaag je gegarandeerd ????
Laura
De curcus was super leuk, heel erg leerzaam en alle vragen die je bij de curcus krijgt, krijg je terug in je theorie examen. ik ben blij dat ik deze curcus heb gevolgd, hier door mijn examen vandaag gehaald! dankjewel voor alles
Tessa
Na 3x zakken 15 jaar geleden vandaag in een keer geslaagd met behulp van de cursus! Alles werd duidelijk uitgelegd en er was ruimte voor vragen. Echt een aanrader! Ook voor mensen met faalangst. ????????
Eva
Echt een top cursus. In een keer geslaagd helemaal dankzij theoriecentrum Amersfoort. Zeker aan te raden!!
Jesse
Top cursus! Vandaag geslaagd met dank aan Theoriecentrum Amersfoort! Alles word uitgebreid uitgelegd en besproken. Er worden ook handige trucjes meegegeven om bepaalde dingen beter te kunnen onthouden. Het is natuurlijk ook erg gezellig door de grapjes die tussendoor worden gemaakt. Echt een aanrader!
Azize Sueda
Echt een top theorie centrum. De stof word duidelijk uitgelegd, en heel vaak herhaald. Je mag alle vragen stellen, en er word alle tijd voor je genomen. Nutheorie in Arnhem is hier niet mee te vergelijken. Je word hier bij 'thooriecentrumamersfoort' veel beter voorbereid en je krijgt veel meer uitleg en stof. Echt een aanrader dus. Shout out naar Suleyman.
Marieke
Bedankt jongens, mijn vrouw heeft dankzij jullie goede en kwaliteit van les geven het theorie examen gehaald ga zo door veel succes met het theorie les geven groetjes
Adile
Erg goeie en duidelijke cursus. Hoefde niet extra te leren en ben geslaagd.
Vincent Pels
Hele duidelijke en goede cursus! Heel fijn dat je ook een telefoonnummer krijgt die je na de cursus 24/7 een appje kan sturen als je nog vragen hebt tijdens het oefenen thuis. Zelfs met het nieuwe examen die vanaf vandaag (1 november) ingingen, ben ik vandaag in 1x geslaagd!!
Manar
Goede duidelijke uitleg met af en toe paar grapjes tussendoor om de aandacht erbij te houden, zeeekkerrr aangeraden!
Ahmet
In 1x mijn theorie examen gehaald! Ik heb dankzij deze cursus alle stof in slechts 2 dagen kunnen leren, met succes; met maar 2 foutjes ben ik geslaagd. Je zit best even te blokken, maar het is het zeker waard! Echt aan te raden!
Minke
Vandaag geslaagd voor mijn theorie examen door theoriecentrum Amersfoort, en in ÉÉn keer!! Ik was super zenuwachtig en heb hele erge faalangst maar het is me gelukt dankzij de goede uitleg en handige tips! Zonder theoriecentrum Amersfoort had ik het nooit voor elkaar gekregen!!
Cato
Vandaag geslaagd voor mijn theorie examen door theoriecentrum Amersfoort, en in ÉÉn keer!! Ik was super zenuwachtig en heb hele erge faalangst maar het is me gelukt dankzij de goede uitleg en handige tips! Zonder theoriecentrum Amersfoort had ik het nooit voor elkaar gekregen!!
Cato
Vandaag heb ik in 1 keer mijn theorie examen gehaald met maar 1 fout! Voordat ik aan de cursus begon, had ik niet verwacht dat ik het zou halen, maar tijdens de cursus krijg je alle informatie, veel handige tips voor bij het examen en ezels bruggetjes. Toen ik aan het examen begon wist ik dat ik goed voorbereid was. Echt een aanrader deze cursus!
Linde
Ook ik ben vandaag in 1 keer geslaagd! Echt een aanrader om deze twee daagse cursus te volgen. In twee dagen tijd leer je alles wat kneepjes die je moet weten!
Gwendolyn
Vandaag in 1x geslaagd dankzij Theoriecentrum Amersfoort! Alles wat je moet weten, word duidelijk uitgelegd met handige ezelsbruggetjes en tips. Gelukkig word er ook nog humor bij gebruikt. Je bent vrij om alle vragen te stellen die je wilt. Zeker aan te raden! Shout out naar Suleyman! :)
Iris
Wat was dit top zeg. Er worden allemaal slimme trucjes uitgelegd, makkelijke ezelsbruggetjes waardoor je het sowieso niet vergeet. Niet alleen dat, het wordt ook duidelijk en goed uitgelegd snap jij iets niet dat ziet hij dit ook aan je en legt hij dit nogmaals uit. Bij de theorie examen wist ik alles goed aan te klikken eigenlijk bijna zonder na te denken, heb het in 1 keer gehaald met maar 1 fout. Dus twijfel je ? Zou ik niet doen neem gewoon de cursus
Roefat
Super goede en fijne cursus! Duidelijke en enthousiaste uitleg. Geslaagd met nul fouten, absoluut een aanrader!
Ylvie
wat werken er toch toppers, ze reageren snel, ze laten alles weten en regelen veel voor je. als je een dag niet kan kijken ze snel wanneer je wel kan en zijn goed bereikbaar! want ben ik hier blij mee. toppers
Tessa
Ik ben super blij dat ik uiteindelijk gekozen heb voor Theoriecentrum Amersfoort! Voor de cursus had ik al 3 pogingen gedaan (d.m.v. zelf leren) en was ik bang dat het mij niet meer ging lukken. Tijdens de cursus worden er (onbewust) allemaal handige ezelsbruggetjes aangeleerd en hij weet precies wie er uit de klas moeite heeft met een onderwerp en zorgt ervoor dat je het snapt. Je merkt dat er met ervaring les wordt gegeven en op het examen herkende ik alles vanuit de lessen en wist ik precies wat ik moest doen. Echt een topper!
c
Wat een toppers! Deze cursus zorgt ervoor dat je helemaal up to date het examen kunt doen! Ik ben in 1x geslaagd en heb geen boek ingekeken. Een echte aanrader! Dank Theoriecentrum Amersfoort!
Mirella