Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Ervaringen van anderen

Deel ook je ervaring

Na het volgen van een theoriecursus bij theoriecentrum Amersfoort ben ik in één keer geslaagd! Suleyman geeft erg fijn les en behandeld alle mogelijke examenvragen + handige tips! Een tweedaagse cursus was pittig, maar tegelijkertijd ook zeker de tijd waard, vooral voor mensen die moeilijk leren! Erg positieve ervaring, Suleyman bedankt!
Evalyn
Geslaagd voor mijn scooter en auto theorie-examen. Hele goede uitleg en veel ezelsbruggetjes waardoor je het goed kan onthouden. Alles behandeld wat ook in het examen voor kwam!
Mara
De cursus is zeker een aanrader! Hele goede en duidelijke uitleg waardoor ik mijn examen in een keer gehaald heb. Er kwam niks in het examen dat niet behandeld was. Ook fijn dat ik een samenvatting heb ontvangen om nog eens goed door te nemen en een app om extra te oefenen met voorrangsregels.
Nina
Op een leuke, grappige manier geleerd waardoor het niet saai was en het goed in je hoofd blijft hangen. In 1 keer geslaagd!!!
Shirley
De cursus is zeker een aanrader. Hele goede en duidelijke uitleg waardoor ik mijn examen gehaald heb. Er kwam niks in het examen dat niet behandeld was. Zou de cursus dus zeker aanraden!
Jorik
Geslaagd met maar 1 foutje voor mijn brommer theorie dankzij de top cursus en extra uitleg van Suleyman. Echte aanrader als je op zoek bent naar theorielessen
Bram
Ik ben gisteren geslaagd voor mijn theorie examen met name dankzij suleyman zijn goede cursus, wat was het top alles word goed uitgelegd en komt ook terug in de examen. zeker een aanrader!
Widad
Echt een super goede cursus gehad ! Alles werd duidelijk uitgelegd en kwam tijdens mijn examen niks tegen wat niet behandeld was. 2 dagen paar uurtjes opletten en nog wat oefenen en je bent zo goed als gegarandeerd geslaagd !
Jesse
Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie! De curcus heeft mij erg goed geholpen. Alles wat er in de curcus werd verteld, kwam terug in de theorie examen.
Nova van den Hoek
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn theorie-examen! De cursus was super duidelijk en productief waardoor het heel goed te begrijpen is!
Sandra
Super cursus waardoor ik in 1x geslaagd ben! 2 dagen 5 uurtjes knallen maar dan ken je het ool echt goed! Fijn dat er aan de hand van vragen wordt geoefend. Ook super dat je na de cursus gewoon via WhatsApp vragen kan stellen over oefenexamens echt een aanrader dus!
Rikke
Super cursus waardoor ik in 1x geslaagd ben! 2 dagen 5 uurtjes knallen maar dan ken je het ool echt goed! Fijn dat er aan de hand van vragen wordt geoefend. Ook super dat je na de cursus gewoon via WhatsApp vragen kan stellen over oefenexamens echt een aanrader dus!
Rikke
2 daagse cursus gehad. Alles werd goed uitgelegd. De stof werd ook echt in je hoofd gestampt. De lessen hadden een fijne sfeer en alles was heel duidelijk. Alles wat bij het examen gevraagd werd, werd ook behandeld tijdens de cursus. Als je hier bent geweest slaag je gegarandeerd. Ik raad het echt iedereen aan.
Jenine
Ik heb een 2-daagse theorie cursus voor auto theorie hier gevolgd. dankzij de goede uitleg en de vele oefen vragen die hij ons gegeven heeft heb ik mijn theorie examen in een keer kunnen halen. Ik raad het zeker aan om hier een cursus te volgen.
Eva
Na dat ik 2 theorie cursussen had gehad was ik in 1x geslaagd voor mijn theorie examen. De theorie cursussen zijn erg goed gemaakt en heel erg duidelijk/overzichtelijk. De lesstof wordt ook heel goed uitgelegd!
Cody Rasink
Ik ben erg tevreden op de manier hoe de les gegeven wordt. Alles wordt met duidelijkheid verteld en met veel ezelsbruggetjes waardoor het beter blijft hangen in het hoofd. Het examen is een appeltje eitje na deze cursus! Deze cursus is zeker weten een aanrader!
Aylin Yiğitsoy
Zeker de moeite waard, niet alleen voor het theorie -examen, maar ook handig voor praktijk kennis. De geleerde stof komt geheel overeen met het examen. Hiernaast zijn de docenten ook uitstekend en motiverend. In zo'n korte tijd je theorie gelijk halen, dat is geweldig!
Jennifer
Ik heb het echt super gehad. Heb een goeie uitleg gehad ondanks de corona ging het super goed. Super blij met de cursus die ik gehad heb.
Esmaralda van slooten
Beste cursus wat je kan krijgen. Door de curcus ben ik in een keer geslaagd. Aanrader !!
Stan
Super goeie uitleg, en alles wat je moet weten voor je theorie examen, ik ben in een keer geslaagd!
Rianne
Na een theoriecursus van 2 dagen was ik in 1x geslaagd! Top uitleg. Hebben handige tips en ezelsbruggetjes. Ook krijg je een gratis samenvatting mee.
Kimberley Woldringh
Een cursus welke bestaat uit twee avonden van plusminus 6 uur zorgde er voor ik dat in 1x geslaagd was. Duidelijke en plezierige lessen. Alles in 1 woord: TOP!
Gerald
na 3 cursusdagen ben ik ook in 1 keer geslaagd!!. dankzij de leerzame maar ook leuke lessen van suleyman. bij suleyman leer je handige ezelsbruggetjes , oefenexamens maken / dingen die terug komen op het examen en hij helpt je met dingen die nog moeilijk vind. in ieder geval een top cursus !!! zeker aan te raden
indra hunze
Supercursus gehad alle belangrijke onderdelen werden besproken en ook alles gekregen in de toets. Zeker een aanrader!!
Mohammed
Super goeie cursus! 2 avonden knallen maar dan lukt tie wel in 1 keer! Heel fijn
Lotte
2 cursussen gevolgd en geslaagd met erg weinig fouten!! zeker aan te raden!
Huib Engbers
In 1x geslaagd, de cursus duurt even maar ik was zonder moeite geslaagd dus ik zou hem zeker aanraden!
Paul Vos
Super fijne les gehad! En in 1 x geslaagd echt een aanrader.
Naomi van Donkelaar
'De kracht van herhaling' is echt van toepassing op deze cursus. Alles komt aan bod. Diverse manieren van uitleg. Begrijp/Snap je niet of heb je vragen? Er word aandacht aan besteed. Ook hele handige ezelsbruggetjes krijg je mee. En een beetje humor erin, dat maken de uurtje prettiger. Al met al....een TOPPER!!! Echt aan te raden.
Debbie van den Tweel
Super fijne theorie cursus! Alles word duidelijk uitgelegd en je krijgt handige ezelsbruggetjes. Bedankt:)!
Christian van t Goor
Echt een top curcus, bedankt! Geslaagd door de fijne en duidelijke uitleg, alles kwam terug in het examen!
Anna
Ook ik heb mijn theoriecursus hier gevolgd. Echt een aanrader, de voorbereiding voor het examen is helemaal compleet, van binnenkomst CBR tot wat je kan verwachten in het examen zelf. Het wordt allemaal op een leuke en interessante manier verteld. Ook als je helemaal niks hebt geleerd voor deze cursus kan je de cursus gemakkelijk bijwonen omdat daadwerkelijk alles wordt verteld. Mijn hoofd ontplofte bijna van al die informatie. De mede cursisten zijn ook vriendelijk en doen ook goed mee. Al met al een aanrader.
Amy van den Broek
Erg goede cursus. Dankzij de handige ezelsbruggentjes heb ik mijn theorie in één keer gehaald. Absoluut een aanrader!
Thomas
Na 2 intensieve cursussagen ben ik de dag daarna met 0 fouten geslaagd! ben er super trots op! Bij Suleyman is slagen gegarandeerd omdat je op een professionele manier wordt gelest. Zeker een aanrader!!
Ahoud Batili
Na 2 intensieve cursussagen ben ik de dag daarna met 0 fouten geslaagd! ben er super trots op! Bij Suleyman is slagen gegarandeerd omdat je op een professionele manier wordt gelest. Zeker een aanrader!!
Ahoud Batili
Echt een aanrader! Goede en duidelijke cursus. Alles wat er in de cursus wordt besproken, komt ook op het examen voor. In 1x geslaagd!
Jet
2daagse cursus gehad van Suleyman en in 1 x gehaald. Super goeie uitleg over dingen die je ook krijgt op het examen en geen onnodige nonsens. Goeie uitleg, leuke grappen en hele fijne mentor, Theorie centrum Afoort is zeker een aanrader !!! Suleyman super bedankt ...
Nathalie Robles de Medina
Wat een top cursus! Dit heeft mij ontzettend geholpen! Het geeft je veel meer vertrouwen en Ik ben in 1x geslaagd!
Nadya
Wauw! Ze zijn heel duidelijk en weten precies wat ze jou moeten uitleggen. Ik heb een 2 daagse cursus gehad en ben daarna gelijk voor mijn examen gegaan en ja ik ben geslaagd in 1 keer! Heel erg bedankt voor de goeie uitleg en leuke grappen tussen door ;)
Azra
Heb een tweedaagse cursus gevolgd, dag erna gelijk examen. De man is duidelijk, direct en legt heel goed uit. Je behandeld veel oefenvragen en die maken we samen. Ben geslaagd voor m'n examen door deze cursus. Zeker een aanrader!!
Niels Wolthuis
Echt een aanrader! Zonder een boek of iets aan te hebben geraakt in 1 keer geslaagd. Hele fijne lessen, alles word goed herhaalt. Suleyman heeft direct door als je ergens moeite mee hebt en besteed er dan extra aandacht voor je aan.
Dina Didouh
Ik raad deze cursus zeker aan. Suleyman is iemand die weet hoe hij zijn kennis en inzicht moet meegeven door o.a. te herhalen, ezelbruggetjes en een goede samenvatting. Zijn cursus duurt 2 x 6 uur. Laat je daardoor niet tegenhouden, want juist door de tijd die hij neemt voor zijn uitleg, geef je jezelf de ruimte om het te begrijpen. Ik ben na zijn cursus geslaagd voor het theorie-examen! Bedankt Suleyman/Theoriecentrum Amersfoort en ik wens alle mensen die hun theorie-examen nog moeten halen veel succes!
Soukaina
Door middel van deze cursus ben ik geslaagd met maar 2 fout! Echt een top cursus. Raad hem zeker aan. Ze beantwoorden eigenlijk netjes elke vraag die je mogelijk zou kunnen krijgen bij je examen. En je krijgt na de cursus een nette samenvatting om nog is door te lezen. Top cursus!
Rowan van Leeuwen
Zeer leerzame en interactieve cursus. Na 2 dagen les heb ik ik in 1x mijn examen gehaald! Ik raad dit aan iedereen aan!!
Shaquille Maarschalkerweerd
Leuke en zeer leerzame lessen. Als wat wordt uitgelegd komt voor in het examen. En natuurlijk ook ben ik in 1x geslaagd.
Ahmet
In 1 x geslaagd! Waren leerzame en duidelijke lessen. Vooral heel gezellig met paar grapjes tussendoor.
Melike Biter
Aanrader! De cursus zit heel goed in elkaar. Suleyman kan erg goed uitleggen en door ezelsbruggetjes onthoud je de regels in no time. Ik ben in 1x geslaagd
Esther
IK BEN IN EEN KEER GESLAAGD! Door deze cursus. Ik heb thuis niks meer hoeven oefenen. Alles kwam terug in het examen.
Blanca
Hele goede ervaring gehad bij theoriecentrum Amersfoort! Goede, leerzame lessen gehad en in 1 keer geslaagd! Ik vond de lessen erg leuk en duidelijk. Ben theoriecentrum heel dankbaar! Nu op naar het praktijkexamen.
Zoë
De cursus was erg leerzaam en duidelijk. Alles wat Suleyman heeft verteld kwam precies terug in het examen, hierdoor ben ik in 1 keer geslaag!
D