Let op! Wegens corona zijn er beperkt aantal examens, reserveer je examen zelf op www.cbr.nl i.v.m. examencapaciteit.
Heb je geen DigiD, vraag deze dan ook direct aan via www.digid.nl

Ervaringen van anderen

Deel ook je ervaring

Leuke en zeer leerzame lessen. Als wat wordt uitgelegd komt voor in het examen. En natuurlijk ook ben ik in 1x geslaagd.
Ahmet
In 1 x geslaagd! Waren leerzame en duidelijke lessen. Vooral heel gezellig met paar grapjes tussendoor.
Melike Biter
Aanrader! De cursus zit heel goed in elkaar. Suleyman kan erg goed uitleggen en door ezelsbruggetjes onthoud je de regels in no time. Ik ben in 1x geslaagd
Esther
IK BEN IN EEN KEER GESLAAGD! Door deze cursus. Ik heb thuis niks meer hoeven oefenen. Alles kwam terug in het examen.
Blanca
Hele goede ervaring gehad bij theoriecentrum Amersfoort! Goede, leerzame lessen gehad en in 1 keer geslaagd! Ik vond de lessen erg leuk en duidelijk. Ben theoriecentrum heel dankbaar! Nu op naar het praktijkexamen.
Zoë
De cursus was erg leerzaam en duidelijk. Alles wat Suleyman heeft verteld kwam precies terug in het examen, hierdoor ben ik in 1 keer geslaag!
D
Goede cursus gehad en meteen geslaagd. Er wordt alles duidelijk verteld.
Serife
Vandaag geslaagd dankzij de leerzame cursus van Suleyman! Hij leert je handige ezelsbruggetjes en met simpel in je hoofd stampen slaag je gegarandeerd ????
Laura
De curcus was super leuk, heel erg leerzaam en alle vragen die je bij de curcus krijgt, krijg je terug in je theorie examen. ik ben blij dat ik deze curcus heb gevolgd, hier door mijn examen vandaag gehaald! dankjewel voor alles
Tessa
Na 3x zakken 15 jaar geleden vandaag in een keer geslaagd met behulp van de cursus! Alles werd duidelijk uitgelegd en er was ruimte voor vragen. Echt een aanrader! Ook voor mensen met faalangst. ????????
Eva
Echt een top cursus. In een keer geslaagd helemaal dankzij theoriecentrum Amersfoort. Zeker aan te raden!!
Jesse
Top cursus! Vandaag geslaagd met dank aan Theoriecentrum Amersfoort! Alles word uitgebreid uitgelegd en besproken. Er worden ook handige trucjes meegegeven om bepaalde dingen beter te kunnen onthouden. Het is natuurlijk ook erg gezellig door de grapjes die tussendoor worden gemaakt. Echt een aanrader!
Azize Sueda
Echt een top theorie centrum. De stof word duidelijk uitgelegd, en heel vaak herhaald. Je mag alle vragen stellen, en er word alle tijd voor je genomen. Nutheorie in Arnhem is hier niet mee te vergelijken. Je word hier bij 'thooriecentrumamersfoort' veel beter voorbereid en je krijgt veel meer uitleg en stof. Echt een aanrader dus. Shout out naar Suleyman.
Marieke
Bedankt jongens, mijn vrouw heeft dankzij jullie goede en kwaliteit van les geven het theorie examen gehaald ga zo door veel succes met het theorie les geven groetjes
Adile
Erg goeie en duidelijke cursus. Hoefde niet extra te leren en ben geslaagd.
Vincent Pels
Hele duidelijke en goede cursus! Heel fijn dat je ook een telefoonnummer krijgt die je na de cursus 24/7 een appje kan sturen als je nog vragen hebt tijdens het oefenen thuis. Zelfs met het nieuwe examen die vanaf vandaag (1 november) ingingen, ben ik vandaag in 1x geslaagd!!
Manar
Goede duidelijke uitleg met af en toe paar grapjes tussendoor om de aandacht erbij te houden, zeeekkerrr aangeraden!
Ahmet
In 1x mijn theorie examen gehaald! Ik heb dankzij deze cursus alle stof in slechts 2 dagen kunnen leren, met succes; met maar 2 foutjes ben ik geslaagd. Je zit best even te blokken, maar het is het zeker waard! Echt aan te raden!
Minke
Vandaag geslaagd voor mijn theorie examen door theoriecentrum Amersfoort, en in ÉÉn keer!! Ik was super zenuwachtig en heb hele erge faalangst maar het is me gelukt dankzij de goede uitleg en handige tips! Zonder theoriecentrum Amersfoort had ik het nooit voor elkaar gekregen!!
Cato
Vandaag geslaagd voor mijn theorie examen door theoriecentrum Amersfoort, en in ÉÉn keer!! Ik was super zenuwachtig en heb hele erge faalangst maar het is me gelukt dankzij de goede uitleg en handige tips! Zonder theoriecentrum Amersfoort had ik het nooit voor elkaar gekregen!!
Cato
Vandaag heb ik in 1 keer mijn theorie examen gehaald met maar 1 fout! Voordat ik aan de cursus begon, had ik niet verwacht dat ik het zou halen, maar tijdens de cursus krijg je alle informatie, veel handige tips voor bij het examen en ezels bruggetjes. Toen ik aan het examen begon wist ik dat ik goed voorbereid was. Echt een aanrader deze cursus!
Linde
Ook ik ben vandaag in 1 keer geslaagd! Echt een aanrader om deze twee daagse cursus te volgen. In twee dagen tijd leer je alles wat kneepjes die je moet weten!
Gwendolyn
Vandaag in 1x geslaagd dankzij Theoriecentrum Amersfoort! Alles wat je moet weten, word duidelijk uitgelegd met handige ezelsbruggetjes en tips. Gelukkig word er ook nog humor bij gebruikt. Je bent vrij om alle vragen te stellen die je wilt. Zeker aan te raden! Shout out naar Suleyman! :)
Iris
Wat was dit top zeg. Er worden allemaal slimme trucjes uitgelegd, makkelijke ezelsbruggetjes waardoor je het sowieso niet vergeet. Niet alleen dat, het wordt ook duidelijk en goed uitgelegd snap jij iets niet dat ziet hij dit ook aan je en legt hij dit nogmaals uit. Bij de theorie examen wist ik alles goed aan te klikken eigenlijk bijna zonder na te denken, heb het in 1 keer gehaald met maar 1 fout. Dus twijfel je ? Zou ik niet doen neem gewoon de cursus
Roefat
Super goede en fijne cursus! Duidelijke en enthousiaste uitleg. Geslaagd met nul fouten, absoluut een aanrader!
Ylvie
wat werken er toch toppers, ze reageren snel, ze laten alles weten en regelen veel voor je. als je een dag niet kan kijken ze snel wanneer je wel kan en zijn goed bereikbaar! want ben ik hier blij mee. toppers
Tessa
Ik ben super blij dat ik uiteindelijk gekozen heb voor Theoriecentrum Amersfoort! Voor de cursus had ik al 3 pogingen gedaan (d.m.v. zelf leren) en was ik bang dat het mij niet meer ging lukken. Tijdens de cursus worden er (onbewust) allemaal handige ezelsbruggetjes aangeleerd en hij weet precies wie er uit de klas moeite heeft met een onderwerp en zorgt ervoor dat je het snapt. Je merkt dat er met ervaring les wordt gegeven en op het examen herkende ik alles vanuit de lessen en wist ik precies wat ik moest doen. Echt een topper!
c
Wat een toppers! Deze cursus zorgt ervoor dat je helemaal up to date het examen kunt doen! Ik ben in 1x geslaagd en heb geen boek ingekeken. Een echte aanrader! Dank Theoriecentrum Amersfoort!
Mirella
Top cursus!! Alles werd super goed uitgelegd. Nooit gedacht dat ik na twee dagen les volgen mijn theorie zou halen. Ze nemen goed te tijd om dingen uit te leggen wat niet goed begrepen wordt, top gozer die de presentatie geeft. Zeker een aanraden als je in een keer wilt slagen!
Mohamed
Zeer tevreden over theoriecentrum Amersfoort! Door het vele herhalen en duidelijke uitleg ben ik in 1x geslaagd. Ook hangt er een fijne sfeer. Zeker een aanrader!
Jennifer
Top cursus, duidelijke uitleg en zeker een aanrader voor als je je theorie wilt halen
Hendrik
Top bedrijf! Alles wordt duidelijk uitgelegd. Door het vele herhalen, vergeet je het nooit meer! Top gozer die de les geeft! Ik kan het zeer zeker aanraden, als je in één keer wilt slagen!
Jens
De beste theoriecurses ooit! Super uitleg, al vraag je iets 100x het wordt je nogmaals verteld. Hiervoor bij NUTHEORIE geweest en het was schandalig!!!!!! Je kon bijna niks vragen want dan kreeg je een opmerking 'dat heb ik net uitgelegd' Meneer suleyman en ik denk (nuh) hebben alles zo goed uitgelegd! Dankzij hun ben ik geslaagd voor mijn auto theorie! :) moet jij nog slagen en ben je op zoek naar een goede theorie curses, dan ben je hier op het goede adres!
Kubra
Perfect uitgelegd ! Alles was duidelijk en veel herhalingen gehad. Toch nog kunnen slagen aan de hand van de cursus. Zeker een aanrader !
N
Ik had nooit gedacht dat ik mijn theorie zou halen met alleen maar twee avonden goed luisteren en opletten, maar het is gelukt. In één keer mijn theorie gehaald, en dat komt allemaal door deze geweldige cursus. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd, en als je een vraag had dat kon je die gerust stellen. Het werd dan opnieuw uitgelegd op een andere manier, net zo lang tot dat iedereen het snapt. Theoriecentrum Amersfoort, dankjewel voor alles!!! Zeker een aanrader voor iedereen.
Nikita Veldhuizen
Top cursus!! Ben de eerste keer gelijk geslaagd, zeker dankzij deze cursus! Ik raad deze cursus zeker aan.
Jente Nieuwenhuis
Top cursus! Een goede, duidelijke leuke en gezellige cursus gehad bij theoriecentrum Amersfoort! De docenten zijn top! Ze leggen alles goed en duidelijk uit! Ze nemen de tijd voor je op onderdelen waar je niet het beste in bent. De sfeer is top. Als je je theorie wilt halen zou ik als ik jou was naar theoriecentrum Amersfoort gaan! Ben in 1 keer geslaagd!!
Amir helmy hammad
Een goede, duidelijke, leuke en gezellige cursus gehad bij Theoriecentrum Amersfoort. Aardige mensen. Stof werd goed uitgelegd. Docent nam de tijd, ging pas verder als iedereen de stof begreep. 2 uur les daarna 15 minuten pauze. Niks was teveel. Prima sfeer. Mensen moeten jullie je theorie nog halen voor scooter, motor of auto !!!! Ga naar Theoriecentrum Amersfoort!!!! en........ in 1 keer geslaagd!! Dank je wel
Jeffrey Watervoort
Een goede, duidelijke, leuke en gezellige cursus gehad bij Theoriecentrum Amersfoort. Aardige mensen. Stof werd goed uitgelegd. Docent nam de tijd, ging pas verder als iedereen de stof begreep. 2 uur les daarna 15 minuten pauze. Niks was teveel. Prima sfeer. Mensen moeten jullie je theorie nog halen voor scooter, motor of auto !!!! Ga naar Theoriecentrum Amersfoort!!!! en........ in 1 keer geslaagd!! Dank je wel
Jeffrey Watervoort
Wat een lieve mensen! Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je vraag. Ik had de moet al opgegeven, en was er zeker van dat ik het nooit zou halen, maar door hun wijze lessen wist ik elk andwoord te beandwoorden en einderlijk GESLAAGD!!!!! Mijn dank is groot en raad het echt mensen aan. #theoriecentrumamersfoort #staypositief #beyourself #jijkanhet????????
Mirelle Beekhuis
Door de presentatie die is gegeven vond ik alles heel duidelijk worden zonder de presentatie denk ik niet dat ik mijn examen zou hebben gehaald ik ben heel blij dat ik er voor gekozen heb.
Michael de Groot
Wat een top cursus! Je hebt in 2 dagen alles geleerd wat je moet weten, en je hoeft er geen boek voor open te slaan. Ik vond het vooral fijn dat het 2 dagen waren, waardoor nog een keer alles herhaald werd. Als je niet makkelijk leert, of gewoon niet zo veel zin hebt om uit een boek te leren, of als je het gewoon lastig vindt; is dit echt mega handig! Ben super blij, heel erg bedankt!!!
Wendela Umbgrove
Vandaag heb ik examen gedaan voor theorie bij CBR in Leusden. Ik ben in één keer geslaagd met dank aan de theoriecentrum Amersfoort ,een cursus in twee avonden gehad en dat werkt perfect ik zou het iedereen aanraden het wordt duidelijk uitgelegd simpel en in twee avonduren les . Super bedankt theorie centrum Amersfoort Jullie zijn echt kanjers hebben mij en mijn familie heel blij ermee gemaakt .
Gjuliano Ademi
Super goede en duidelijke uitleg! Ook als je iets niet begreep, werd het uitgelegd tot je het begreep. Zeker een aanrader als je moeite hebt met uit boeken leren. Ben super blij dat ik m in 1 keer had gehaald!
Ilhem
Perfecte uitleg en gaat diep in de stof!
Anoniem
WEEEEHOEEE IK BEN VANDAAG GESLAAGD VOOR MIJN AUTOTHEORIE!! Met heeel veeeel dank aan Theoriecentrum Amersfoort heb ik het gehaald. Het waren lange cursus dagen, maar het is het echt wel waard. Ik ben een moeilijk lerend persoon, maar toch is alles goed gekomen dankzij Suleyman abi. Als je geen zin hebt om uit je boeken te leren dan is Theoriecentrum Amersfoort 100% aan te raden. Dankjewel voor je leuke lessen abii.
Eda Yigitsoy
Ik ben een persoon die niet goed uit boeken kan leren, toen heb ik me hier ingeschreven en dat was een top keuzen! 2 dagen lang uitleg en herhalen was erg lang, maar de moeite waard. Er werd goed uitgelegd en als je iets niet begreep werd daar tijd voor gemaakt. Alles wat in de les werd besproken kon je verwachten in de examen. Niks was niet aangegeven, dus aan de uitleg van de les was niks mis mee. Ofterwijl het was top!
Nisrine Rhrissi Nabil
Was echt geweldig. Ik ben een moeilijk lerend persoon, maar ze legde het hier heel makkelijk en duidelijk uit. Veel van mijn kennissen zeiden dat ik het niet in 1 keer zou halen, maar ze hadden dus toch ongelijk echt een AANRADER !!!!!!
Bart van vulpen
Echt top! Hij legt het super goed uit met handige tips en ezel bruggetjes! Hij weet 100% waar hij het over heeft en staat er ook compleet achter. Ik heb hier een 2 daagse cursus gevolgd. Het was een gezellig sfeer en fouten maken was geen probleem hij legt het met plezier nog eens uit. Nog een plus punt hij doet dit allemaal met een gezonden hoeveelheid humor! Echt top zeker een aanrader!
Marijn
Nu net in 1 keertje geslaagd! Bij deze man kan het. Was een zeer prettige cursus legde goed en was duidelijk uit. Ook leert hij je handige trucjes zodat je dat hele boek onthoud. Als je hier je cursus volgt krijg je zeker waard voor je geld. Een aanrader voor iedereen.
Maurits Vlastuin