Ervaringen van anderen

Deel ook je ervaring

Super goede en duidelijke uitleg! Ook als je iets niet begreep, werd het uitgelegd tot je het begreep. Zeker een aanrader als je moeite hebt met uit boeken leren. Ben super blij dat ik m in 1 keer had gehaald!
Ilhem
Perfecte uitleg en gaat diep in de stof!
Anoniem
WEEEEHOEEE IK BEN VANDAAG GESLAAGD VOOR MIJN AUTOTHEORIE!! Met heeel veeeel dank aan Theoriecentrum Amersfoort heb ik het gehaald. Het waren lange cursus dagen, maar het is het echt wel waard. Ik ben een moeilijk lerend persoon, maar toch is alles goed gekomen dankzij Suleyman abi. Als je geen zin hebt om uit je boeken te leren dan is Theoriecentrum Amersfoort 100% aan te raden. Dankjewel voor je leuke lessen abii.
Eda Yigitsoy
Ik ben een persoon die niet goed uit boeken kan leren, toen heb ik me hier ingeschreven en dat was een top keuzen! 2 dagen lang uitleg en herhalen was erg lang, maar de moeite waard. Er werd goed uitgelegd en als je iets niet begreep werd daar tijd voor gemaakt. Alles wat in de les werd besproken kon je verwachten in de examen. Niks was niet aangegeven, dus aan de uitleg van de les was niks mis mee. Ofterwijl het was top!
Nisrine Rhrissi Nabil
Was echt geweldig. Ik ben een moeilijk lerend persoon, maar ze legde het hier heel makkelijk en duidelijk uit. Veel van mijn kennissen zeiden dat ik het niet in 1 keer zou halen, maar ze hadden dus toch ongelijk echt een AANRADER !!!!!!
Bart van vulpen
Echt top! Hij legt het super goed uit met handige tips en ezel bruggetjes! Hij weet 100% waar hij het over heeft en staat er ook compleet achter. Ik heb hier een 2 daagse cursus gevolgd. Het was een gezellig sfeer en fouten maken was geen probleem hij legt het met plezier nog eens uit. Nog een plus punt hij doet dit allemaal met een gezonden hoeveelheid humor! Echt top zeker een aanrader!
Marijn
Nu net in 1 keertje geslaagd! Bij deze man kan het. Was een zeer prettige cursus legde goed en was duidelijk uit. Ook leert hij je handige trucjes zodat je dat hele boek onthoud. Als je hier je cursus volgt krijg je zeker waard voor je geld. Een aanrader voor iedereen.
Maurits Vlastuin
Gister in 1x geslaagd voor het auto theorie examen dankzij deze SUPER fijne 2 daagse cursussen. Hij legt alles duidelijk uit en zegt het gerust een aantal keer met leuke grapjes en ezelsbruggetjes. En houd de hele klas erbij door allerlei vragen te stellen. Let goed op wat je verteld wordt en pas dit toe en dan slaag je zeker weten, je kan eigenlijk niets anders dan slagen als je goed je best doet en op let! Als je geen zin hebt om uit je boeken te leren dan is Theoriecentrum Amersfoort 100% aan te raden. Dankjewel voor je leuke lessen!
Rabia
Hartstikke top dit, Ik haalde m'n theorie tekens net niet en werd er wanhopig van maar deze cursus heeft goed geholpen om ervoor te zorgen dat ik hem wel haal.
Erwin de Graaf
In een keer geslaagd voor mijn theorie dankzij deze lessen! Alles wordt stap voor stap ontzettend duidelijk uitgelegd. Ook worden er heel veel geheugensteuntjes gegeven die je niet in een theorieboek vindt! Kruispunten zijn voor mij nog nooit zo duidelijk geweest door de goede uitleg.
Amanta
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn autotheorie. Hele fijne uitleg gehad en trucjes om toe te passen tijdens het examen. Zeker een aanrader!
Larissa
Zeker een aanrader! In 1x geslaagd en hele duidelijke uitleg! Je krijgt waar voor je geld
Nisa Mahmutogullari
Bedankt voor de goede cursus! Ik was twee keer gezakt en heb toen besloten deze cursus te volgen. En ja hoor, met maar 1 foutje gewoon geslaagd! Het was echt een top uitleg en geen moment saai!
Robin Wiersma
De stof werd haarfijn uitgelegd bij deze cursus. Ik heb er erg veel geleerd en heb hierdoor foutloos mijn theorie examen gemaakt. Ik raad aan iedereen deze cursus aan.
Max
Top cursus! In 1x keer geslaagd met duidelijke uitleg. Raad hem iedereen aan!
Farah
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn autotheorie door deze cursus! Wat een fijne cursus was dit. Je moet goed opletten en een goede motivatie hebben om mee te doen, maar dat lukt het goed dankzij de manier waarop alle informatie wordt vertelt (hier en daar met humor en grapjes). Je kan eigenlijk niet anders dan slagen als je goed je best doet! (ik had maar 1 fout bij kennis en inzicht). Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen!
Daphne
Vandaag geslaag voor auto theorie ???????????? moest wel even opletten wat me werd verteld want ik had hoofdpijn. Maar was zo super duidelijk. Kon niet anders dan slagen. Thanks Theoriecentrum Amersfoort????????????????????????
Nelis
Vandaag ben ik Anoeska geslaagd!! :) Super leerzame rijschool echt een aanrader!! :)
Anoeska
Ik heb nog nooit interesse getoond in de theorie op de weg, maar Suleyman leerde mij in 2 dagen alles met het gevolg dat ik slaagde. Als je geen studiebol bent of je raakt gedemotiveerd van het leren uit een boek/laptop, dan is theoriecentrum Amersfoort zeker aan te raden. Let goed op wat je verteld wordt en pas dit toe en dan slaag je zeker weten!
Geneviève Steba
Heb hele goede lessen gehad, ben door deze les met 1 fout geslaagd. Zou deze cursus echt aanraden!
Heleen Zwartepoorte
Zonder enige voorbereiding of boek te openen geslaagd! De instructeur geeft een duidelijke uitleg, ben je geen studiebol is dit zeker een aanrader!
Geoffrey Schrijver
Goeie cursus! Ze leggen alles goed en duidelijk uit en wist op het examen bijna alles! Zeker een aanrader
Sabine
Onze zoon in 1x geslaagd zonder enige voorbereiding.
Marga Wiekamp
Echt een topcursus! Als je in 1 keer wilt slagen moet je bij deze cursus zijn! Echt een aanrader.
Daan
-10
Anoniem
wil je in 1x slagen raad ik zeker deze cursus aan, dit omdat je met 2 dagen voorbereiden zonder verder te hoeven leren alles weet wat je moet weten. ik ben ook in 1x geslaagd met maar een paar fouten, De vragen bij Gevaarherkenning had ik er van de 25 toch 20 goed en bij Kennis en Inzicht van de 40 vragen had ik er ook 40 goed.
Brian
Onze dochter Maxime in 1 keer geslaagd! Na onze vorige ervaring (bromfietstheorie) ook in 1 keer bij jullie behaald (4x gezakt via de rijschool) was voor ons duidelijk dat de autotheorie ook bij jullie gevolgd zou gaan worden. Super opleiding! Onze complimenten!
Patricia
Super goeie cursus met duidelijke uitleg waarin alle onderwerpen ter sprake komen en zo uitgebreid mogelijk verteld worden. Er is goeie begeleiding voor iedereen. Het is zeker aan te raden!
Pieter
Geweldige cursus! Duidelijk goede opbouw en uitleg. Aanrader!
Rachel
Het is een top cursus. Suleyman is geduldig en kan je de theorie goed uitleggen. En hij geeft je zelfvertrouwen. Kortom deze cursus is echt een aanrader! Met het goede resultaat: Dat ik ben geslaagd voor het theorie examen!
Julie-Anne
Fijne cursus! Je kan veel leren in een korte tijd!
Halima
Top cursus ! Hiervoor ergens anders cursus gedaan waardoor ik 3 x ben gezakt kom ik hier in een keer gehaald goeie aanrader en goeie uitleg
Bo
Cursus gedaan en in 1x geslaagd. Het is even een lange zit maar het blijft goed hangen. De instructeur geeft zijn les op een leuke manier. Hij zorgt dat je bij de les blijft. Kortom een echte aanrader voor een ieder die geen zin heeft om elke dag een hoofdstukje uit een boek te leren. Iemand die van duidelijkheid houd en even 2 dagdelen wilt uittrekken voor zijn theorie doe het hier.
Cmj
Vlot en interessant gegeven. Goed dat het interactief is. De stof wordt als ware in je gestampt maar op zo'n manier dat vergeten niet kan en begrijpen automatisch gaat. Omdat de kennis over de examens up to date blijft kunnen instinkers worden voorkomen en zo is iedereen helemaal goed voorbereid en zou je het eigenlijk gewoon in een keer moeten halen (mits je een actieve houding in de les hebt en niet na 2 uur inkakt het vereist even discipline)
Maaike
Geweldige Cursus! Zeker aan te raden duidelijk verhaal neemt de tijd om ieder te helpen met moeilijkheden. Kort en krachtig en vooral erg leuk om deze cursus te hebben gedaan het personeel is er vriendelijk en de "leraar" heeft een goed gevoel voor humor maar boven al geeft een hele goede duidelijk les over de auto-theorie.
Jason
Goede cursus! Ik heb alleen de cursus gevolgd en ben in een keer geslaagd. Dit helpt je ontzettend op weg bij het halen van je theorie examen!
Ties
Een hele goede cursus! De cursus is niet saai en je leerd alles wat je moet weten om je examen te behalen bij het cbr. Zelf ben ik ervan overtuigt dat weinig mensen dit zelf kunnen leren. Na de eerste keer cursus gehad te hebben heb ik mijn autotheorie behaald. Heel erg bedankt! Ik heb hier echt wat aan gehad. Cursus bij theoriecentrum Amersfoort is echt een aanrader!
Sophie
Vorige week donderdag geslaagd na mijn 1e x theorie. De cursus is voor iedereen een aanrader. Super goede uitleg gemixt met wat humor zolang als je je eigen zenuwen voor het examen in bedwang weet te houden en vertrouwen hebt in wat je weet ga je met hulp van deze cursus zeker slagen.
Selina Lacourt
Vandaag geslaagd voor het auto theorie examen! Goed verzorgde lessen waarin je klaargestoomd word voor het examen. De professionele aanpak met een mix van humor er in verwerkt werkt goed en is zeer motiverend! Hierbij wil ik nogmaals Suleyman bedanken voor de 2 afgelopen dagen en natuurlijk theoriecentrum Amersfoort aanraden aan iedereen!
Luca van den Brink
Vandaag in 1 keer geslaagd!!! Heel erg bedankt voor de super goede uitleg! Deze cursus is zeker een aanrader!
Danielle
Top cursus! Veel geleerd leuke en humoristische cursus en natuurlijk in 1x geslaagd!
Patricia van Vulpen
Bedankt Suleyman voor je leerzame cursus. Alle twee mijn dochters hebben het certificaat in hun zak dankzij jou!! Met humor trucjes maar ook goed opletten breng je ze alles bij terwijl mijn ene dochter niet zo makkelijk leert. Kom allemaal naar Theoriecentrum Amersfoort!!
Moeder van Emily
Dankzij deze cursus in een keer geslaagd met maar een fout bij de kennisvragen . Goed opletten en je hebt hem binnnen . Heel erg bedankt suleman. ga zo door man
yassine
Sulevan is echt een topper! Legt alles duidelijk uit en alles is makkelijk te onthouden goed opletten en luisteren dan slaag je ! Bedankt Sulevan
Kevin
Super cursus!! Zeker de moeite waard. Sulevan legt alles duidelijk uit zegt het gerust een aantal keer met leuke grapjes en handige trucjes. Ik ben in 1x geslaagd. met deze cursus heb je zelf geen boeken of andere leermiddelen nodig. Sulevan super bedankt!!
lorenza
In een keer geslaaagd! Een super cursus waar je zelf geen boeken meer voor nodig hebt. Door de duidelijke uitleg en de interactie met de klas is het examen echt goed te doen! Bedankt
Sanne
In een keer geslaagd! De vragen bij Gevaarherkenning van 25 had ik 20 goed en bij Kennis en Inzicht van 40 vragen had ik 40 goed.Echt aanrader! Bedankt Sulevan
Marine Abgaryan
Deze cursus is echt een aanrader. Sulevan legt alles zo simpel uit met ezelsbruggetjes en daarom ben ik geslaagd. Mocht je goed opletten bij Sulevan dan slaag he 100 procent. Ik zeg doen!!!
Albert van de pol
Hele simpel en duidelijke cursus! Bedanktin een keer geslagd.
Michail
Ook ik heb mijn theorie bij sulevan gevolgd.hij legt het duidelijk uit en heeft handige bruggetjes..ik Ben meteen geslaagd.bedankt sulevan..
melissa