Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Het CBR scooter theorie examen oefenen? Dat kun je online doen. Maar, wie stel je dan je vragen als je er niet helemaal uit komt? En ben je al een keer gezakt? Dan is het belangrijk om les te krijgen van ervaren leraren.

Wij leren je wat je moet weten. Je weet dan zeker dat je alles goed onder de knie hebt. Dat geeft vertrouwen voor het CBR-examen. Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt. En de meesten doen dat al in 1x keer. Je maakt de beste kans om te slagen voor de scooter theorie, terwijl de cursus maar 1 dag duurt. 

 

Gratis opnieuw proberen als je zakt

We vinden dat iedereen het CBR scooter theorie examen zou moeten kunnen halen. En dat lukt ons in de meeste gevallen al in 1x. En om je tegemoet te komen bieden we je een belangrijke garantie als dat toch niet meteen goed gaat.

Dus ben je de eerste keer gezakt, nadat je onze cursus hebt gevolgd? Je mag de theoriecursus voor de scooter gewoon gratis opnieuw komen volgen. Je hoeft alleen het CBR-examen opnieuw te reserveren.

Zo zorgen we ervoor dat je het CBR scooter theorie examen zo goedkoop mogelijk kunt halen. En zo snel mogelijk natuurlijk. Zodat je snel ook de praktijk kunt doen en jouw scooterijbewijs haalt. 

 

Theorie van ervaren leraren

Je krijgt de theorie uitgelegd door onze ervaren leraren. Die begrijpen waar jij meer moeite mee hebt en weten aan de andere kant wat er belangrijk is. Zo zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op wat je kunt verwachten.

We leren je de theorie, oefenen met de vragen en staan open voor alles waar je meer over wilt weten. Dus twijfel je over een bepaald onderdeel? Of ben je de vorige keer gezakt? Geen probleem, wij nemen de tijd voor je en leggen het tot in detail duidelijk uit. 

Uiteraard laten onze leraren je ook de belangrijke CBR-vragen zien, zoals je die kunt verwachten. Het is de beste manier om het CBR scooter theorie examen te halen. Je weet alvast wat je kunt verwachten, zodat je daar bent op bent voorbereid. 

 

CBR scooter theorie examen

Wil je het CBR scooter theorie examen halen en je daarop goed voorbereiden? Wij zorgen ervoor dat je alle theorie leert, dat je oefent met de vragen en dat we stilstaan bij wat je lastig vindt. Toch zorgen we er in 1 dag voor dat je alles onder de knie krijgt. Dat bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je snel door kunt met de praktijklessen. De theorie is op die manier een snelle stap naar jouw rijbewijs voor de scooter. 

Heb je vragen over het CBR scooter theorie examen? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!