Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Scooter theorie Barneveld

Jouw scooter theorie in Barneveld halen zonder ook maar één foutje te maken? Of wil je gewoon zo snel mogelijk slagen, dankzij een goede cursus met duidelijke lessen? Wij leren je wat je moet weten. Bovendien heb je de tijd en ruimte om jouw vragen te stellen en oefenen we natuurlijk met de CBR-examenvragen.

Dus wil je zeker weten dat het aan jou niet gelegen heeft als het gaat om de theorie? Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor het theorie-examen. De meesten doen dat zelfs in 1x, waardoor je meteen door kunt met de praktijklessen die je daarna gaat volgen.

 

Beste beoordeling

We vragen onze kandidaten voor de scooter theorie in Barneveld natuurlijk naar hun ervaringen. De beoordelingen zijn ontzettend positief. En zijn er onderdelen die minder goed bevallen? Dan passen we die aan, om je nog beter voor te bereiden op het examen dat je zal maken bij het CBR. 

Super cursus waardoor ik in 1x geslaagd ben! 2 dagen 5 uurtjes knallen maar dan ken je het ool echt goed! Fijn dat er aan de hand van vragen wordt geoefend. Ook super dat je na de cursus gewoon via WhatsApp vragen kan stellen over oefenexamens echt een aanrader dus! ***** Rikke

Wij zorgen ervoor dat je jouw scooter theorie zo snel mogelijk zal halen. En lukt dat toch niet in 1x? Dankzij onze slagingsgarantie mag je de theoriecursus gewoon nog een keer gratis komen volgen. Je betaalt alleen het nieuwe theorie-examen bij het CBR. Het is de goedkoopste manier om het de tweede keer te proberen, om alsnog te slagen en door te gaan met de praktijkdelen van je rij-opleiding.  

 

2-daagse cursus scootertheorie

Je volgt bij ons een 2-daagse cursus voor de scootertheorie. Tijdens de cursus behandelen we de belangrijke theorie, oefenen we met de examenvragen en kun jij ons al je eigen vragen stellen. We geven je antwoord op de vragen en oefenen met de onderdelen die jij lastig vindt. 

We bereiden je goed voor om op de 3e dag examen te gaan doen bij het CBR. De kennis zit dan nog vers in je geheugen. Zo heb je de grootste kans om meteen in één keer te slagen.

 

Scooter theorie Barneveld

Wil je jouw scooter theorie in Barneveld halen en zoek je naar de beste manier om je voor te bereiden? Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de scooter theorie in Barneveld? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!