Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Het CBR scooter examen wil je natuurlijk zo snel mogelijk halen. Met onze theoriecursus in 1 dag leer je alles wat je daarvoor moet weten. We leggen je de theorie uit en oefenen met de CBR-vragen. Bovendien heb jij alle tijd om ons je vragen te stellen.

Je leert de theorie van ervaren leraren, die weten wat er belangrijk is. Dat betekent dat we even langer stil kunnen staan bij wat jij lastig vindt. Dus ben je de eerste keer gezakt, bijvoorbeeld omdat je een online cursus deed? Deze keer zal je het beter doen. Om het CBR scooter examen te halen, waarna je door kunt met het praktijkdeel van de rijopleiding. 

 

Oefenen met de vragen van het CBR

Voor het CBR scooter examen oefenen we met de vragen, zoals je die tijdens het examen kunt verwachten. Het gaat om 50 vragen, die je op drie manieren kunt beantwoorden:

  • Ja/nee
  • Meerkeuze
  • Getal invullen

We oefenen op precies dezelfde manier. Zo zorgen we ervoor dat je alvast een beetje kunt wennen aan de vragen. Ze komen tijdens het CBR scooter examen niet meer als een verrassing. Dit maakt de kans een stuk groter dat je meteen de eerste keer zal slagen.

Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt uiteindelijk voor het scooterexamen bij het CBR. Het grootste deel doet dat in 1x. Dat betekent dat je kostbare tijd kunt besparen. We leggen je de theorie uit en oefenen met de CBR-vragen die je tijdens het examen kunt krijgen. 

 

In 1 dag klaar voor het examen

We beginnen al vroeg met de theoriecursus. Op die manier hebben we genoeg tijd om je voor te bereiden op het CBR scooter examen. We nemen goed de tijd voor de stof, voor het oefenen met de vragen en voor eventuele vragen die jij zelf hebt.

Dus vind je een onderdeel lastig? Of wil je daar gewoon een keer extra mee oefenen? We begrijpen dat je het graag zeker wilt weten. Zodat je het CBR scooter examen meteen zal halen, waarna je door kunt met het praktijkdeel van de rijopleiding voor de scooter. 

 

CBR scooter examen

Het CBR scooter examen doe je op de examenlocatie. Wij bereiden je daar zo goed mogelijk op voor. Dat betekent dat je het vertrouwen krijgen dat het goed zal komen. 

We leren je de theorie en een aantal handige ezelsbruggetjes. Die kun je gebruiken om minimaal 44 van de 50 vragen goed te beantwoorden. Dat is het aantal dat je nodig hebt om te slagen. 

Dankzij de theoriecursus in 1 dag hoeft dit je niet veel tijd te kosten. En weet je aan de andere kant zeker dat het aan jouw voorbereiding niet al liggen. In plaats daarvan heb je alle stof goed in je hoofd zitten. Je kunt snel het CBR scooter examen doen, waarmee de kans zo groot mogelijk is om meteen te slagen. 

Heb je vragen over het CBR scooter examen? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!