Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

In 1 dag je motortheorie op zak

Bij Theoriecentrum Amersfoort kun je voor €136,- in 1 dag je motortheorie op zak hebben. Je mag al vanaf je 17e jaar je motortheorie-examen doen. Onze theorieles bereidt je in 5 uur volledig voor op het officiële CBR theorie-examen. Aansluitend maak je het theorie-examen bij het CBR bij ons om de hoek. Je hebt direct je motortheorie-examen op zak.

Inhoud theorieles motor

Bij de motortheorieles gaan we er vanuit dat je het autotheorie-examen al gehaald hebt. Daarom is de les korter dan de theorieles auto. Mocht dit voor jou niet het geval zijn, geef dit dan aan bij je inschrijving. Dan passen we het programma aan. Aan de hand van voorbeeldsituaties op een smartboard wordt de theorie uitgelegd en besproken en oefen je daarna proefexamens. Dit alles zonder theorieboeken. Met onze speciaal ontwikkelde lesmethode is de kans dat je in één keer slaagt zo goed als zeker. Onderwerpen zijn:

  • Verkeersregels voor de motor
  • Verkeersinzicht
  • Verantwoord rijgedrag
  • Milieu en voertuigtechniek
  • Proefexamens met de meest actuele vragen
  • Onderwerpen waarop je minder goed scoort, worden nog eens uitgelegd en geoefend

Waar bestaat het motortheorie-examen uit?

Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels. Daarbij komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.

  • Het examen duurt ongeveer 45 minuten
  • Je krijgt 50 vragen: meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen
  • Je moet 44 vragen of meer goed hebben
  • Je ziet per vraag een bepaalde verkeerssituatie op een beeldscherm en je beantwoord de vraag met je vinger via een touchscreen.

Kosten

€ 136,- inclusief het CBR-examen en lesgarantie*. Het theorie-examen is 1,5 jaar geldig, binnen die tijd moet je dus je ook praktijkexamen behalen.

Motor theorie cursussen

Er zijn geen motor theorie cursussen gepland momenteel