Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Het bromfiets theorie examen doe je bij het CBR. Je krijgt 50 vragen over verkeersregels, de verkeersborden en verkeersinzicht. Je moet minimaal 44 vragen goed beantwoorden. Wij zorgen er met onze theoriecursus voor dat we je precies leren wat je allemaal moet weten.

De theoriecursus krijg je van onze leraren met jarenlange ervaring. Ze weten precies wat het CBR zal vragen, om je daarop goed voor te bereiden. Dus wil je de grootste kans maken om het bromfiets theorie examen te halen? Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor het examen. Het grootste deel doet dat bovendien in 1x, zodat je snel door kunt met het praktijkdeel van de rijopleiding. 

 

Gezakt? Gratis opnieuw proberen

Heb je de theoriecursus voor de bromfiets al een keer bij ons gevolgd, maar ben je toch niet geslaagd? We willen je graag de kans bieden om dat alsnog te doen.

Daarom mag je de theoriecursus gewoon nog een keer opnieuw komen volgen, helemaal gratis. We zetten samen met jou de puntjes op de ‘i’. Je hebt dan een nog grotere kans om het bromfiets theorie examen bij het CBR te halen. Je hoeft alleen het CBR-examen te reserveren, zodat je daar bovendien heel voordelig mee aan de slag kunt.

En ben je helaas al een keer gezakt, zonder dat je onze cursus volgde? Wij leren je alles wat je moet weten. Je hebt op die manier een veel grotere kans om wél te slagen. Net als onze andere kandidaten, die je graag over hun ervaringen vertellen

 

Leraren met ervaring

De theoriecursus voor het bromfiets theorie examen krijg je van onze leraren met ervaring. Zij weten wat er belangrijk is om te weten, dus dat is precies wat ze je leren. Bovendien kennen ze de vragen die het CBR zal stellen. Daar stemmen we onze cursus op af. Dat betekent dat je alvast een keer oefent met de vragen die je kunt verwachten. 

Het examen komt niet meer als een verrassing. In plaats daarvan herken je een deel van de vragen. En de onderwerpen die we behandelen, om je de theorie goed te leren. We doen daar handige ezelsbruggetjes bij, die je tijdens het beantwoorden van de vragen kunt beantwoorden. 

 

Bromfiets theorie examen

Wil je het bromfiets theorie examen in één keer halen? Of ben je al een keer gezakt en wil je het deze keer beter aanpakken? Wat jouw motivatie of reden ook is: volg onze theoriecursus. Wij zorgen ervoor dat je het bromfiets theorie examen zal halen. En dat je daarna dus door kunt met het praktijkdeel van de rijopleiding die je volgt. 

Heb je vragen over het bromfiets theorie examen? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!