Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Auto theorie Amersfoort

Jouw auto theorie in Amersfoort halen? Het is een belangrijke stap op weg naar het rijbewijs. Zodra je de theorie op zak hebt kun je door met de praktijklessen en uiteindelijk het praktijkexamen bij het CBR.

Hoe bereid jij je goed voor op het theorie-examen? Je krijgt 65 vragen, waarvan je er maar liefst 48 goed moet hebben. Dat lijkt een groot aantal, al bereiden we je daar natuurlijk uitstekend op voor. Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt en de meesten doen dat bovendien in één keer. Het is een van de redenen dat onze theorielessen zo goed worden beoordeeld.

 

Onderdelen van het theorie-examen

Het theorie-examen voor de auto bestaat uit 3 belangrijke onderdelen:

  • Gevaarherkenning
    Tijdens het CBR-examen voor de auto theorie krijg je 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt steeds 8 seconden de tijd om in te schatten of je moet remmen, je gas los moet laten of dat je niets hoeft te doen. Met 13 van de 25 goede antwoorden slaag je voor dit onderdeel.
  • Kennis
    Daarnaast krijg je 12 vragen over de verkeersregels en andere belangrijke kennis van de theorie. Je moet er minimaal 10 goed hebben om te slagen.
  • Inzicht
    Ten slotte krijg je tijdens het theorie-examen voor de auto vragen over inzicht in het verkeer. Het is belangrijk dat je 25 van de 28 vragen goed beantwoordt, zodat je kunt slagen voor de theorie.

Wij bereiden je voor op alle drie de onderdelen. En denk je dat je meer moeite hebt met bijvoorbeeld gevaarherkenning, kennis of inzicht? We besteden er meer tijd aan en kunnen al jouw vragen natuurlijk voor je beantwoorden. 

 

Theorielessen en CBR-oefenvragen

Benieuwd naar onze theorielessen en de manier waarop we de CBR-examenvragen met je oefenen? We nemen alle belangrijke theorie met je door. Op die manier behandelen we alle onderdelen, inclusief de verkeersregels, de verkeersborden en natuurlijk het inzicht dat je nodig hebt.

Daarnaast oefenen we uitgebreid met de examenvragen zoals het CBR je die zal stellen. Het is de beste manier om te controleren of je de auto theorie in Amersfoort goed onder de knie hebt. En zijn er onderdelen bij waarvan je de vragen nog niet allemaal goed kunt beantwoorden? We oefenen daar extra mee, zodat je daarna vol vertrouwen naar het CBR kunt gaan om het examen te maken.

 

Auto theorie Amersfoort

Ga je voor jouw auto theorie in Amersfoort en wil jij je daar zo goed mogelijk op voorbereiden? Tijdens onze theorielessen leren we je alles wat je moet weten. Bovendien oefenen we met dezelfde vragen zoals je die ook van het CBR kunt verwachten tijdens het examen.

Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de auto theorie Amersfoort? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!