Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Scooter theorie Zeist

Wil je jouw scooter theorie in Zeist halen? We geven je de beste theoriecursus, waarin we je duidelijk uitleggen wat je allemaal moet weten. Tijdens de 2-daagse cursus behandelen we de theorie, heb je tijd om jouw vragen te stellen en oefenen we met de CBR-examenvragen. En heb je moeite met bepaalde onderwerpen? Dan staan we daar wat langer bij stil, tot je het perfect onder de knie hebt.

Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor de scooter theorie. Bovendien halen de meesten het meteen in één keer. En lukt dat niet, omdat je net een foutje te veel hebt? Geen probleem, dan mag je onze theoriecursus gewoon gratis nog een keer volgen. Je betaalt alleen het theorie-examen bij het CBR. Dat is de goedkoopste manier om het nog een keer te proberen, met deze keer 2x zoveel kans om wél te slagen.

 

De beste theoriecursus

Tijdens de theoriecursus leer je alles dat je moet weten voor het theorie-examen voor de bromfiets of scooter. We leggen het je in duidelijke taal uit en beantwoorden natuurlijk de vragen die je hebt.

We luisteren goed naar de kandidaten en hun ervaringen, om de cursus zo goed mogelijk af te stemmen op wat jij moet weten om het examen te halen. Dus ben je bezig met je rij-opleiding of ga je daar binnenkort mee beginnen? Door je in te schrijven voor onze cursus voor de scooter theorie in Zeist weet je in ieder geval zeker dat het daar niet aan zal liggen.  

 

Meteen examen doen: verse kennis

De theoriecursus duurt 2 dagen. Zo hebben we alle tijd om je goed voor te bereiden op alle vragen die je moet beantwoorden bij het CBR. Bovendien doe je meteen de derde dag examen bij het CBR, omdat we dit zo snel mogelijk voor je reserveren. Dat betekent dat de kennis nog vers in je geheugen zit, waardoor je zelfs nog niet de kans hebt gehad om iets te vergeten. Je hebt de grootste kans om te slagen, zodat je de theorie voor de scooter in Zeist in één keer kunt halen.

 

Scooter theorie Zeist

Wil je jouw scooter theorie in Zeist halen? Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen.  We plannen de theoriecursus voor je in, net als het examen bij het CBR. Zo weet je zeker dat je snel aan de beurt bent. En heb je spoed, bijvoorbeeld omdat je door wil met de praktijklessen of omdat je het praktijkexamen al moet gaan doen? Geef het ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Heb je vragen over de scooter theorie in Zeist? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!