Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Theorie examen Hilversum

Jouw theorie examen in Hilversum zo goed mogelijk maken, door je daarop uitstekend voor te bereiden? Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn, omdat je niet precies weet wat erbij komt kijken. Wat moet je allemaal weten om het examen te halen en zijn er mogelijkheden als je het Nederlands lastig vindt? 

We zijn jouw expert voor theorie-examens in Hilversum en omgeving. Dus ben je bezig met het rijbewijs voor de auto, ga je voor het rijbewijs op de bromfiets of scooter of wil je dat voor de motor halen? In al die gevallen helpen we je de theorie voor het examen zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. 

 

Alle theorie en CBR-vragen

We garanderen je om in 1x te slagen voor je theorie examen in Hilversum. En lukt dat helaas niet? Je mag de theoriecursus gewoon gratis nog een keer volgen, om opnieuw een poging te doen. Je betaalt alleen de kosten voor het examen bij het CBR.

Tijdens de theoriecursussen voor de auto, bromfiets of scooter en de motor behandelen we alle onderwerpen die belangrijk zijn. Daarnaast heb je de tijd en ruimte om jouw vragen te stellen en oefenen we met de CBR-examenvragen die je kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid en kom je niet voor verrassingen te staan. 

 

Meer mogelijkheden

Wil je je voorbereiden op het examen voor de theorie in Hilversum, maar ben je de Nederlandse taal niet goed machtig? Of heb je dyslectie? We bieden je drie mogelijkheden:

  • Verlengd examen bij dyslectie
  • Individueel begeleid examen
  • Turkse theoriecursus

We helpen je op die manier zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen. Dus vind jij dat lastig en ben je op zoek naar een beetje extra hulp? Geef het ons aan, dan leggen we je graag uit hoe we je daarmee goed kunnen helpen. 

 

Theorie examen Hilversum

Wil je binnenkort het theorie-examen in Hilversum doen en zoek je daarvoor de beste cursus? Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt, dus daarmee maak ook jij een geweldige kans. En haal je het de eerste keer niet? Dan mag je de lessen gewoon opnieuw komen volgen, zodat je het nog een keer kunt proberen.

Wij leggen je uit over de belangrijke theorie, oefenen samen met jou met de vragen en besteden extra aandacht aan alles wat je lastig vind. Zo ben je goed voorbereid, om met vertrouwen naar het CBR te gaan. Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over het theorie examen Hilversum? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!