Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Over Theoriecentrum Amersfoort

Wij hebben al jarenlang ervaring met het geven van zowel theorie als autorijlessen in Amersfoort. Veel leerlingen hebben moeite met het behalen van hun theorie-examen wanneer ze dit moeten leren uit een boek. Dit heeft verschillende redenen. Geen tijd, geen motivatie en een verkeerde manier van leren. Dit vertraagt onnodig het behalen van hun rijbewijs en brengt ook de nodige kosten met zich mee. Dit heeft ons doen besluiten om een theoriecentrum op te zetten waarbij leerlingen op een snelle maar vooral succesvolle manier hun theorie- examen behalen.

Wat is dan onze succesvolle methodiek?

Tijdens de 1e dag van de  cursus behandelen we de totale theoriestof. Dit is de dag waarop er voldoende mogelijkheid is voor interactie tussen leerling en trainer. Direct de dag daarop gaan de leerlingen oefenen met wat ze hebben geleerd aan de hand van oefenexamens. Antwoorden die de leerlingen geven worden geregistreerd zodat de trainer achteraf ziet waar leerlingen nog moeite mee hebben. Hij gebruikt de analyse van de examens voor de terugkoppeling en herhaling van onderdelen. Dit doen we totdat alle leerlingen klaargestoomd zijn voor het examen bij het CBR.