• Theorie examen Achterveld

    Slaagkans van 99%

    Voor maar €97 excl. €33 examenkosten

    Goedkoopste in Amersfoort en omgeving!


Theorie examen Achterveld

Ben je op zoek naar een theoriecentrum voor je theorie examen in Achterveld? Dan moet je bij Theoriecentrum Amersfoort zijn. Hier krijg je in twee dagen een cursus met de theorie waarin jij examen gaat doen. Op deze manier wordt je het beste voorbereid op het examen. Heb je interesse in de theoriecursus van Theoriecentrum Amersfoort? Neem dan direct contact op!

Auto theorie cursus

Wij bieden bij Theoriecentrum Amersfoort een tweedaagse cursus aan. Op deze manier kun je op een snelle manier de autotheorie snel onder de knie krijgen. Bij de cursus maken we gebruik van zeer moderne apparatuur. Daarnaast hebben we de meest up-to-date kennis van de huidige normen. De cursus wordt gegeven met mondelinge uitleg die versterkt wordt met voorbeelden via computers. De antwoorden worden gevraagd zoals op het echt theorie examen.

Overige theorie cursussen

Naast de auto theorie cursus kun je bij ons ook terecht voor een motor theorie cursus en een bromfiets theorie cursus. De cursussen worden gegeven in Amersfoort. Dit is dus goed te bereiken van uit Achterveld.

Onze succesformule

Ons theoriecentrum kent een slagingspercentage van 85%. Dit is hoger dan bij andere theoriecursussen. Maar hoe kan dat? Dit komt doordat onze cursussen uit twee dagen staan. Hierdoor krijg je meer stof als je bij een andere cursus krijgt in een langere tijd. Zo kun je het beter onthouden. Op de eerste dag van de cursus behandelen we de totale theoriestof. De dag daarna ga je aan het werk met oefeningen. Zo kun je toepassen wat je geleerd hebt en onthoud je het beter.

Wil je toch liever een cursus in één dag in plaats van twee? Dat kan ook! Neem daarvoor contact met ons op. Tevens bieden wij ook privé cursussen en cursussen in het Turks aan.

Over ons

Wij zijn Theoriecentrum Amersfoort. We hebben al jarenlange ervaring met theoriecursussen en autorijlessen in de omgeving van Achterveld. Onze leraren hebben allemaal jarenlange ervaring. Zij weten ook precies welke verkeersregels belangrijk zijn en hoe ze dit uit moeten leggen.

Vraag nu een cursus aan!

Wil jij zeker weten dat je de theorie voor jouw auto, bromfiets of motor theorie examen goed onder de knie hebt? Vraag dan direct een cursus aan. Dit kun je direct doen op onze aanmeldpagina. Je krijgt daar een overzicht van de cursussen en hoeveel plaats er nog is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.