Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Het theorie examen online oefenen? Je kunt ervoor kiezen om hiermee zelf aan de slag te gaan. Oefen met de theorie voor de auto, de bromfiets of de motor. En wil je het echt goed aanpakken? Boek een theoriecursus.

Wij leren je alles wat je moet weten. En heb je moeite met een bepaald onderdeel? We staan er extra bij stil, tot je het helemaal onder de knie hebt. Je oefent intensiever dan met het theorie examen online. Dat betekent dat je meer kans maakt om in 1x te slagen. 

 

Gezakt? Volg de theoriecursus gratis opnieuw

Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor het theorie examen dat ze oefenen. De meesten doen dat zelfs in 1x. En ben je de eerste keer gezakt? Je hoeft daarna niet het theorie examen online te oefenen.

In plaats daarvan mag je onze theoriecursus gewoon gratis opnieuw komen volgen. Wij vinden dat jij de beste kans moet hebben om te slagen. Daarom volg je de cursus opnieuw, waarna je alleen het examen nog een keer hoeft te reserveren. 

 

Leraren met veel ervaring

Zou je het theorie examen online oefenen? Je gaat daar zelf mee aan de slag. Maar vind je bepaalde onderdelen lastig? Dan kun je helaas niemand vragen naar een beetje meer uitleg.

Daarom krijg je bij ons les van ervaren leraren. Dat geldt voor de theorie voor de auto, bromfiets en voor de motor. We weten wat het CBR van je vraagt, dus wat je moet weten. Dus wil je de grootste kans maken om in één keer te slagen voor je theorie examen? Onze leraren leggen je uit wat je allemaal moet kennen. Bovendien oefenen we met de examens zoals je die kunt verwachten van het CBR. Je bent goed voorbereid, om zeker te weten dat je de beste kans maakt om te slagen. 

 

Theorie examen: online oefenen

Vergeet het alleen maar online oefenen van het theorie examen. Kies er in plaats daarvan voor om dat tijdens onze theoriecursus te doen. Wij oefenen met jou het theorie examen, waarna je meteen examen kunt doen bij het CBR. Dat doe je met meer vertrouwen. Wij laten je zien dat je goed op de hoogte bent van wat er belangrijk is. Dus wil je niet langer het theorie examen online oefenen? Schrijf je in voor onze cursus, dan weet je zeker dat het aan jouw voorbereiding niet zal liggen. 

Heb je vragen over het theorie examen online? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!