Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Theorie cursus Hilversum

Theorie cursus in Hilversum volgen? We geven cursussen voor de auto theorie, bromfiets en scooter theorie en motor theorie. Dus wil jij je goed voorbereiden op het theorie-examen bij het CBR? Wij zorgen ervoor dat je jouw theorie zal halen, waarna je door kunt met het praktijkgedeelte van je rijopleiding.

 

Theorielessen en CBR-vragen

Tijdens de theoriecursus behandelen we alle onderwerpen die belangrijk zijn. We leggen uit over de verkeersregels, de verkeersborden en het inzicht dat je nodig hebt om de vragen goed te beantwoorden. We gaan in op gevaarherkenning en op alles wat belangrijk is voor de bromfiets en scooter of de motor.

Daarnaast oefenen we met de CBR-vragen, zoals je die kunt verwachten tijdens het examen. Op die manier ben je tijdens de theorie cursus in Hilversum zo goed mogelijk voorbereid. Bij ons slaagt maar liefst 99% van de kandidaten, waarvan het grootste deel in één keer. We oefenen met de vragen zoals ook het CBR die stelt. En blijkt dat je bepaalde onderdelen nog niet zo goed onder de knie hebt? Daarover leggen we je opnieuw uit, zodat je ook die onderwerpen beter leert begrijpen.

 

Hoogste beoordeling

We doen ons best om de theorie cursus in Hilversum doorlopend te verbeteren. De belangrijkste waarde daarbij is de beoordeling door onze cursisten. We vragen hen na afloop altijd wat ze hebben gevonden van onze cursus en de theorielessen. Dit zijn een paar van de recente beoordelingen:

De cursus is zeker een aanrader. Hele goede en duidelijke uitleg waardoor ik mijn examen gehaald heb. Er kwam niks in het examen dat niet behandeld was. Zou de cursus dus zeker aanraden! ***** Jorik

Na het volgen van een theoriecursus bij theoriecentrum Amersfoort ben ik in één keer geslaagd! Suleyman geeft erg fijn les en behandeld alle mogelijke examenvragen + handige tips! Een tweedaagse cursus was pittig, maar tegelijkertijd ook zeker de tijd waard, vooral voor mensen die moeilijk leren! Erg positieve ervaring, Suleyman bedankt! ***** Evalyn

Dit is waar we het voor doen en waar we trots op zijn. We hopen jou dezelfde ervaring te bieden, zodat je kunt slagen voor jouw theorie. Dus ben je in Hilversum of omgeving op zoek naar de beste cursus? Meld je aan, dan nemen wij binnenkort contact met je op.

 

Theorie cursus Hilversum

Zoek je een goede theorie cursus in Hilversum? We geven theorielessen voor de auto, voor de bromfiets en scooter en natuurlijk voor de motor. Dus ben jij bezig met je rijopleiding en wil je de theorie halen bij het CBR? Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over onze theorie cursus Hilversum? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!