Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Dagcursus theorie Leusden

Zoek je een dagcursus theorie in Leusden? Als jij zo snel mogelijk je theorie wilt halen hebben we een goed aanbod voor je. Tijdens onze cursus leer je alle theorie, kun je jouw vragen stellen en oefen je met de examenvragen van het CBR.

Onze docenten leren je precies wat jij moet weten, net als handige ezelsbruggetjes. Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt voor het CBR-examen. De meesten doen dat zelfs in één keer, waardoor ook jij daar een goede kans op maakt. En lukt dat niet meteen? Dan mag je de cursus dankzij onze slagingsgarantie gewoon nog een keer gratis komen volgen.

 

Twee-daagse cursus

Een dagcursus voor de theorie in Leusden is wat ons betreft aan de korte kant. Je kunt dan wel de theorie leren, maar je hebt bijvoorbeeld niet de tijd om ook te oefenen met de examenvragen van het CBR. Daarom verdelen we de cursus over twee dagen. Het is bijna net zo snel, waarna je kunt rekenen op de beste voorbereiding om het examen wél te halen.

Dus zoek je naar theorielessen voor de auto, de bromfiets of scooter of de motor? Wij leren je alles dat je moet weten. Bovendien kun je al op de 3e dag examen doen, waardoor de kennis nog vers in je geheugen zit. 

 

Hoge beoordelingen

Zoek je een snelle manier om jouw theorie-examen te halen? Een dagcursus theorie in Leusden is misschien net te snel, maar ook onze 2-daagse cursus hoeft helemaal niet lang te duren. Bovendien krijgen we van onze kandidaten uitstekende beoordelingen.

Ik heb een 2-daagse theorie cursus voor auto theorie hier gevolgd. dankzij de goede uitleg en de vele oefen vragen die hij ons gegeven heeft heb ik mijn theorie examen in een keer kunnen halen. Ik raad het zeker aan om hier een cursus te volgen. ***** Eva

Zeker de moeite waard, niet alleen voor het theorie -examen, maar ook handig voor praktijk kennis. De geleerde stof komt geheel overeen met het examen. Hiernaast zijn de docenten ook uitstekend en motiverend. In zo'n korte tijd je theorie gelijk halen, dat is geweldig! ***** Jennifer

 

Dagcursus theorie Leusden

Zocht je naar een dagcursus theorie in Leusden en wil jij je aanmelden voor onze 2-daagse cursus? We zorgen er tijdens de beide dagen voor dat je in alle rust alles kunt leren dat je moet weten om het examen bij het CBR goed af te leggen. Bovendien kun jij je vragen stellen en zorgen we ervoor dat je kunt oefenen met de examenvragen die je kunt verwachten.

Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen.  We plannen samen de theorielessen voor je in, net als het examen dat je daarna bij het CBR zal maken. Jij bent er klaar voor om snel je theorie te halen, zodat je door kunt met de praktijklessen van je rij-opleiding. 

Heb je vragen over de dagcursus theorie in Leusden? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!