Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Oefenen voor het CBR bromfiets examen? Dat kun je online doen. Of met onze theoriecursus. Online kun je niemand een vraag stellen. Dus kom je er niet helemaal uit? Dan ben je helaas op jezelf aangewezen. Tijdens onze cursus kun je jouw vragen stellen aan ervaren leraren. 

We bereiden je zo goed mogelijk voor op het CBR bromfiets examen. Dat doen we natuurlijk met de theorie die je moet kennen. En met de vragen die het CBR je zal stellen. Dat betekent dat je daarop alvast een beetje bent voorbereid. Bovendien leren we je ezelsbruggetjes. Die gebruik je om minimaal 44 van de 50 vragen goed te beantwoorden. 

 

Perfecte voorbereiding op het examen

Tijdens het CBR bromfiets examen krijg je in totaal 50 vragen. Het is belangrijk dat je minimaal 44 goede antwoorden geeft. De vragen kun je op drie manieren beantwoorden:

  • Ja/nee
  • Meerkeuze
  • Getal invullen

We oefenen met alle drie de soorten vragen. Dat voorkomt dat je het voor het eerst ziet, als je aan de slag gaat met het CBR-examen. In plaats daarvan heb je het al een keer gezien. Dus ben je daaraan gewend en is de kans groter dat je de vraag goed beantwoordt.

En heb je tijdens het oefenen van het CBR bromfiets examen al moeite met bijvoorbeeld bepaalde onderdelen? Dan gaan we daar nog een keer extra mee aan de slag. We behandelen de theorie wat uitgebreider, om zeker te weten dat je dit goed begrijpt voordat je het examen doet. 

 

Leraren met jarenlange ervaring

De theoriecursus voor het CBR bromfiets examen volg je bij onze leraren met jarenlange ervaring. Ze weten precies wat jij allemaal moet weten, om het examen goed af te leggen. Bovendien kennen ze de CBR-vragen die er worden gesteld. We bereiden je daar zo goed mogelijk op voor. Daarvoor nemen we graag uitgebreid de tijd. Ook al duurt de theoriecursus maar 1 dag. Je bespaart kostbare tijd, om zo snel mogelijk door te gaan met het praktijkdeel van de rijopleiding. 

 

CBR bromfiets examen

Het CBR bromfiets examen vraagt om een goede voorbereiding. Wij zorgen er met de theoriecursus voor dat je alles goed onder de knie krijgt. Wij leren je hoe je de vragen moet beantwoorden. Een goede kennis van de theorie zorgt ervoor dat je met vertrouwen naar het CBR kunt gaan. En dat je minimaal 44 van de 50 vragen goed beantwoordt. Je haalt op die manier (in 1x) jouw theorie, waarna je het praktijkdeel van de rijopleiding voor de scooter kan gaan doen.

Heb je vragen over het CBR bromfiets examen? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!