Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Theorie cursus Huizen

Theorie cursus in Huizen gezocht? We leren je de theorie voor de auto, de bromfiets of de motor. Je volgt bijvoorbeeld onze 2-daagse theoriecursus voor de auto, waarin we je alles uitleggen wat je moet weten. Dat doen we in duidelijke taal, met tijd voor jouw vragen en natuurlijk door de CBR-vragen zoals je die op het examen kunt verwachten te oefenen.

Dat betekent dat je goed bent voorbereid op alles wat je kunt verwachten. Na onze theorie cursus in Huizen kun jij met vertrouwen naar het CBR. Je zal er merken dat je vragen krijgt op de manier zoals wij die met je hebben geoefend. Zo heb je de grootste kans van slagen. Niet voor niets slaagt 99% van onze kandidaten, waarvan de meesten in één keer.

 

Beste lessen voor het examen

Zoek je naar de beste lessen voor het examen? We geven de theorielessen voor de auto, net als voor de bromfiets en de motor. Zo weet je zeker dat je de beste cursus volgt, waarmee anderen het vertrouwen kregen om het examen bij het CBR te maken.

Dat examen bij het CBR kunnen we bovendien meteen voor je reserveren. Zo ben je snel aan de beurt, nadat je de cursus bij ons hebt gedaan. De kennis zit nog vers in je geheugen, zodat je de grootste kans hebt om te slagen. Dat lukt de meesten meteen in één keer. Uiteraard helpen daarbij ook de handige ezelsbruggetjes die we je leren. 

 

Slagingsgarantie: gratis opnieuw volgen

En lukt het ondanks onze theorie cursus in Huizen niet om de eerste keer meteen te slagen? Geen probleem, je mag de lessen gewoon gratis opnieuw komen volgen. We schrijven je weer in, zodat je alleen het theorie-examen bij het CBR opnieuw hoeft te betalen. Het is de goedkoopste manier om het opnieuw te proberen, waarbij je na de tweede cursus natuurlijk twee keer zoveel kans hebt om nu wel te slagen.

 

Theorie cursus Huizen

Dus zoek je een theorie cursus in Huizen? Met onze lessen weet je zeker dat het aan jouw voorbereiding niet zal liggen. Je doet er alles aan om de kans om te slagen zo groot mogelijk te maken. Het is de beste manier om je voor te bereiden, waarna je met veel vertrouwen naar het CBR kunt.

Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de theorie cursus in Huizen? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!