Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Wil je het CBR theorie examen online oefenen? Je hebt de keuze uit diverse online cursussen. Dat is handig als je de theorie al goed kent, om na te gaan of je het examen zou halen.

Maar wil je juist oefenen met de theorie? Wij helpen je de theorie goed onder de knie te krijgen. En zullen het CBR theorie examen niet online oefenen. Dat doen we tijdens de theoriecursus, onder begeleiding van een ervaren leraar.

Dus heb je vragen over een van de onderdelen van het examen? Of heb je een vraag fout, maar weet je niet goed waar dat aan ligt? We kijken met je mee. We leggen je de theorie uit en we zorgen ervoor dat je het echte examen bij het CBR zal halen. 

 

Wat vinden andere kandidaten?

We kunnen je natuurlijk zelf vertellen waarom onze theoriecursus zo’n goede keuze is. En waarom dit beter werkt dan het CBR theorie examen online oefenen. In plaats daarvan laten we liever onze kandidaten aan het woord. Zij zijn daar namelijk heel duidelijk over:

Op een leuke, grappige manier geleerd waardoor het niet saai was en het goed in je hoofd blijft hangen. - Shirley, *****

De cursus is zeker een aanrader. Hele goede en duidelijke uitleg waardoor ik mijn examen gehaald heb. - Jorik, *****

Geslaagd met maar 1 foutje voor mijn brommer theorie dankzij de top cursus en extra uitleg van Suleyman. - Bram, *****

Het zijn die ervaringen waar we het voor doen. Ze laten wat ons betreft goed zien waarom onze theoriecursus de beste keuze is. Je kunt veel meer doen dan wanneer je het CBR theorie examen online zou oefenen. 

 

Theoriecursus în 1 dag

Wil je de theoriecursus in 1 dag volgen? Net als wanneer je het CBR theorie examen online zou oefenen begrijpen we dat je dat graag snel wilt doen. Daarom volg je de cursus in een dag tijd. We leren je alles wat belangrijk is. Je kunt meteen daarna examen doen, of een paar dagen later. De informatie zit nog goed in je hoofd, om de beste kans te maken om te slagen.

Let op: ga je voor de auto theorie? Die leren we je in twee dagen. Zo hebben we genoeg tijd, om zeker te weten dat jij alles onder de knie hebt.

 

CBR theorie examen: online oefenen

Zou je normaal gesproken het CBR theorie examen online oefenen? Wij bieden je een beter alternatief. Tijdens de theoriecursus leren we je alles wat je moet weten. Bovendien oefenen we met de examenvragen, zoals het CBR je die zal stellen. Op die manier weet je zeker dat je goed bent voorbereid. 

Heb je vragen over het CBR theorie examen online? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!