Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Wil je jouw motor theorie halen? De beste voorbereiding is een theoriecursus. Onze ervaren leraren leren je precies wat je moet weten. Je kunt de cursus in slechts 1 dag volgen. Dat betekent dat je kostbare tijd bespaart. En dat je zo snel mogelijk examen kunt doen. Daarna kun je door met het praktijkdeel van je rijopleiding.

We geven je de uitleg per onderdeel, staan open voor je vragen en oefenen natuurlijk met de CBR-examens. Op die manier krijg je de motor theorie goed onder de knie. En kun je alles vragen over de onderdelen die je nog niet helemaal begrijpt. Wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen naar het CBR gaat om examen te doen. 

 

Uitleg per onderdeel

De motor theorie bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. We leggen je per onderdeel uit hoe het zit en wat je daarvan kunt verwachten. Tijdens de theoriecursus leer je bijvoorbeeld over:

  • Verkeersregels voor de motor
  • Verkeersinzicht op de weg
  • Verantwoord rijgedrag
  • Milieu en voertuigtechniek
  • Verkeersborden

Daarnaast oefenen we met proefexamens. Dat betekent dat je de vragen van het CBR al een keer te zien krijgt. Het helpt je om daar goed op te antwoorden. En wil je meer weten over een bepaald onderdeel of over bepaalde vragen? Stel ze onze leraren, dan nemen we graag de tijd voor je. 

 

Ervaren leraren

Onze ervaren leraren weten precies wat jij onder de knie moet hebben voor het theorie-examen. We kennen de complete motortheorie. En we weten welke handige ezelsbruggetjes jou kunnen helpen om het te leren. 

Natuurlijk staan we open voor je vragen. We helpen je met de onderdelen die je lastig vindt. Op die manier bespaart de theoriecursus je veel kostbare tijd. Het is niet nodig om het allemaal zelf uit te zoeken. In plaats daarvan helpen we je op weg. En zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk klaar bent om examen te gaan doen.

Onze ervaren leraren leggen je de stof uit en oefenen met de vragen die het CBR stelt. We laten je zien hoe je daar goed op kunt antwoorden. En wat je kunt verwachten van het theorie-examen door het CBR voor de motor. 

 

Motor theorie: in 1x slagen

Ga je aan de slag met de motor theorie en wil je daarvoor in 1x slagen? Maar liefst 99% van onze kandidaten haalt uiteindelijk het examen. Je hebt daarop de grootste kans, zodat je zeker weet dat het aan de voorbereiding niet ligt.

Bovendien slagen de meesten in één keer. Dat betekent dat je kostbare tijd bespaart. Zodra je de motor theorie op zak hebt kun je door met de rest van de rijopleiding. Je kunt het praktijkgedeelte doen, om binnenkort jouw rijbewijs voor de motor te halen.

Heb je vragen over de motor theorie? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!