Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Scooter theorie in Leusden

Jouw scooter theorie in Leusden halen? Het is een belangrijke stap naar het scooterrijbewijs. Pas als je de theorie op zak hebt kun je de praktijklessen starten, om uiteindelijk examen te doen bij het CBR.

Wij helpen je de theorie voor de scooter snel en goed onder de knie te krijgen. We leggen je de theorie uit, je hebt de tijd om jouw vragen te stellen en je oefen met de CBR-examenvragen zoals je die kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid, waardoor maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt.

 

Theorielessen

Ben je benieuwd naar de theorielessen en hoe we ervoor zorgen dat je die goed kunt onthouden? We leggen het je mondeling uit, oefenen de bromfiets theorie en bieden je natuurlijk alle ruimte voor jouw vragen. Zo weet je zeker dat je er goed mee oefent en alles onder de knie krijgt.

De scooter theorie in Leusden is de beste voorbereiding op het CBR-examen, dat je daarna zal afleggen. Uiteraard kunnen wij het examen meteen voor je reserveren, zodat je zeker weet dat je binnenkort aan de beurt bent en je jouw theorie kunt halen. 

 

Oefenen met CBR-vragen

Tijdens de theorielessen oefenen we met CBR-vragen, zoals je die ook tijdens het examen kunt verwachten. We stellen ze zoveel mogelijk op dezelfde manier. Je went daarmee aan de vragen en kunt eenvoudig controleren of je de theorie al goed onder de knie hebt.

Zijn er onderwerpen waar je meer moeite mee hebt of lukt het niet om voldoende vragen goed te beantwoorden? We oefenen net zo lang tot het beter gaat. Op die manier werken we aan jouw kennis, net als aan je zelfvertrouwen om het CBR-examen voor de scooter theorie in Leusden uiteindelijk succesvol af te leggen.

 

Scooter theorie in Leusden

Tijdens het examen zal je 50 vragen beantwoorden. Je kunt antwoorden met ‘ja’ en ‘nee’, soms zijn er meerkeuzevragen en in andere gevallen moet je zelf een getal of andere waarde invullen. We bereiden je daar natuurlijk goed op voor, met de verschillende soorten vragen waar je mee zal oefenen. Je komt op die manier niet voor verrassingen te staan, zodat de kans om te slagen een stuk groter wordt.

Wil jij jouw scooter theorie in Leusden halen en zoek je naar een manier om de beste lessen te volgen? Maar liefst 99% van onze kandidaten slaagt. En zou je de eerste keer niet slagen? Je mag de cursus gewoon gratis opnieuw komen volgen. Je betaalt alleen het examen en de administratiekosten.

Enthousiast over de theoriecursus om jouw scooter theorie te halen? Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de scooter theorie in Leusden? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!