Reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!

Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. 

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen.
Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD.

Als je bent ingelogd is het veel makkelijker om het theorie examen zelf te reserveren dan ons te machtigen.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je vaak sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Volg je een online auto theorie cursus? Of ben je dat van plan? Volg liever een theoriecursus bij onze ervaren docenten. Wij weten wat er echt belangrijk is. En wat het CBR van je zal vragen, als je daar theorie-examen gaat doen.

Onze ervaren leraren leren je alles wat je moet weten. Bovendien kun je ons al je vragen stellen. En hebben we CBR-oefenexamens, met vragen zoals je die ook tijdens het officiële examen kunt verwachten.

Op die manier gaan we een stap verder dan de online auto theorie cursus die je anders zou volgen. Niet voor niets slaagt maar liefst 99% van onze kandidaten. En doen de meesten dat meteen in één keer. Je hebt de beste kans om jouw theorie in 1x te halen, dankzij een goede voorbereiding met meer dan een online auto theorie cursus. 

 

Oefenvragen en -examens

Net als bij een online auto theorie cursus zorgen we er natuurlijk voor dat je aan de slag kunt met oefenvragen. En sterker nog, wij selecteren de vragen die ook het CBR je zal stellen. We kennen de examens die je er kunt verwachten. Wij selecteren de vragen die lijken op dat wat je tijdens het theorie-examen krijgt. Dat betekent dat je daarmee al een keer kunt oefenen. Je krijgt meer ervaring en vertrouwen. 

We kunnen zelfs een compleet oefenexamen met je doen. Op die manier kom je er zelf achter of je genoeg weet om te slagen bij het CBR. Dat doen we met begeleiding door ervaren leraren. Op die manier gaan we een stap verder dan met een online auto theorie cursus die je zou kunnen volgen. 

 

In 2 dagen alle theorie op een rij

Anders dan bij een online auto theorie cursus nemen we 2 dagen de tijd om je alles te leren. En om open te staan voor jouw vragen. Dus kom je ergens niet helemaal uit? Als je iets niet begrijpt kun je het ons gewoon vragen. Dat kan niet tijdens een online cursus. Wij bieden je die mogelijkheid wel, om zeker te weten dat je alles goed onder de knie krijgt. 

We leren je alle belangrijke theorie en oefenen met de vragen die je zal krijgen. Op die manier bereiden we je in 2 dagen zo goed mogelijk voor. Je leert alles wat je moet weten, om met vertrouwen naar het CBR te gaan voor het examen. 

 

Online auto theorie cursus

Zoek je een alternatief voor een online auto theorie cursus? Onze kandidaten vertellen je graag waarom je bij ons de beste keuze maakt. Dat kunnen we je namelijk zelf vertellen, maar het lijkt ons veel sterker als je het hoort van anderen net als jij. 

Heb je vragen over de online auto theorie cursus? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!