Let op: reserveer je eigen CBR-examen en krijg €10 korting!
Zodra het weer mogelijk is om examens te reserveren bij het CBR zullen veel kandidaten dat tegelijkertijd proberen. Je maakt meer kans op een snelle reservering als je dat zelf doet. Je kunt daarvoor surfen naar www.mijncbr.nl en inloggen met je DigiD. Ons rijschoolnummer is 9543F4.

Wil je toch liever dat wij het examen voor je reserveren? Je moet ons daarvoor tegenwoordig machtigen. Ook daarvoor surf je naar www.mijncbr.nl en log je in met je DigiD. Als je daar dan toch bent kun je er ook voor kiezen meteen zelf je examen te reserveren.

Door het CBR-examen zelf online te reserveren ben je sneller aan de beurt, scheelt het ons tijd en ontvang je bovendien €10 korting. Je betaalt dan nog maar €89 voor onze 2-daagse theoriecursus. Ons rijschoolnummer dat je kunt invoeren is 9543F4.

Scooter theorie Amersfoort

Jouw scooter theorie in Amersfoort halen? Het is belangrijk om je daarop goed voor te bereiden. Je krijgt tijdens het examen 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed moet beantwoorden. Dat lukt 99% van onze kandidaten, waarbij het grootste deel bovendien in één keer slaagt. En zou je dat de eerste keer niet meteen lukken? Je mag de theorielessen gratis opnieuw volgen, om het opnieuw te proberen bij het CBR.

 

Uitgebreide cursus met CBR-oefenvragen

We geven je de beste scooter theoriecursus in Amersfoort. Dat betekent dat we je uitleggen over de theorie en natuurlijk de ruimte bieden om jouw vragen te stellen. Dus begrijp je een onderdeel nog niet helemaal goed of wil je daar iets meer over weten? We zijn er voor jou, om je precies dat te leren dat je moet weten om het theorie-examen goed af te leggen.

Bovendien oefenen we met de examenvragen zoals ook het CBR je die zal stellen. Dat betekent dat je die alvast een keer voorbij ziet komen, op de manier zoals dat ook tijdens het officiële examen zal gebeuren. Je kunt er alvast een beetje aan wennen, om niet voor verrassingen te komen te staan.

Na het oefenen met de CBR-vragen nemen we de scooter theorie in Amersfoort nog eens met je door. We behandelen de onderwerpen die je lastig vindt, zodat je die beter onder de knie zal krijgen. Je weet op die manier zeker dat je daarna de grootste kans maakt om in één keer te slagen.

 

Minimaal 44 vragen goed

Ben je benieuwd naar het theorie-examen bij het CBR? Je krijgt 50 vragen, waarop je kunt antwoorden met ‘ja’ en ‘nee’, waarvoor je meerkeuze hebt of waarop je zelf een antwoord moet invullen. Het is belangrijk dat je 44 van die vragen goed beantwoordt.

Dat lijkt misschien veel, maar wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid. Je oefent met de vragen en leert handige ezelsbruggetjes om de theorie goed te begrijpen. Zo maak je een goede kans om in één keer te slagen, waarna je door kunt met de praktijklessen van jouw bromfiets of scooter rijopleiding. 

 

Scooter theorie Amersfoort

Ga je voor de scooter theorie in Amersfoort en wil je de kans zo groot mogelijk maken om in één keer te slagen? Wij weten wat daarvoor nodig is. Tijdens de theorielessen oefen je met de theorie, leer je de verkeersregels kennen en maak je de vragen die het CBR je zal stellen. Zo ben je goed voorbereid, om met vertrouwen het examen te maken en je theorie te halen.

Je kunt je gewoon online aanmelden. Wij zullen daarna contact met je opnemen. 

Heb je vragen over de scooter theorie Amersfoort? Bel ons op telefoonnummer 06 480 78 344, stuur ons een e-mail naar info@theoriecentrumamersfoort.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!